Cynthia Erivo, dezvăluiri din spatele camerelor. Tot ce trebuie să știi despre filmul „Luther: Apus de soare” de pe Netflix

De Oana Savin, pe

Cynthia Erivo joacă un rol important în filmul „Luther: Apus de soare”, ce poate fi văzut pe Netflix. Actrița a făcut câteva dezvăluiri din spatele camerelor de filmat ale mult așteptatei pelicule ce îl are în rol principal pe Idris Elba.

„Luther: Apus de soare” este disponibil la nivel global pe platforma de streaming Netflix, începând de vineri, 10 martie.

Cynthia Erivo, despre personajul ei, detectiv inspector-șef Odette Reine

Cynthia Erivo o interpretează pe Odette Reine, un inspector șef pentru care dreptatea este totul. Asta până ce fiica sa ajunge în vizorul unui criminal. Actrița a povestit cum a acceptat să joace acest rol.

„Câteodată îmi este adresată întrebarea ce caut în personaje și pe ce bază le aleg și deseori motivul este dacă le cunosc sau nu. Nu o cunoșteam încă pe Odette Raine. Nu mai jucasem niciun rol asemănător. Personajul are acest arc narativ minunat, o viață emoțională pe care nu o mai întâlnisem la o femeie, așa că am profitat imediat de șansa de-a o întruchipa”, a explicat Erivo.

Actrița mai spune despre personajul ei că „știe exact care-i sunt atuurile, dar în povestea asta trebuie să evolueze pentru a înțelege că nu poți întotdeauna să te comporți cum scrie la carte, dacă vrei să-ți atingi scopurile”.

De asemenea, Cythia Erivo o descrie pe Odette Reine ca fiind o persoană care nu vrea să își expună vulnerabilitatea.

„A devenit mamă de tânără și este atât aprigă, cât și vulnerabilă, însă nu suportă să-și arate vulnerabilitatea”, a precizat actrița.

Citește și: Top 10 cele mai urmărite filme pe Netflix. Surpriza de pe primul loc. Milioane de oameni l-au văzut deja

Citește și: Show-ul de modă care face furori pe Netflix. Nume mari din lumea celebrităților fac parte din juriu

Cynthia Erivo, despre Idris Elba: „Este ca un uriaș tandru”

Idris Elba revine pe micile ecrane pentru a-i da viață lui Luther, un fost inspector-șef căzut în dizgrație, care face tot posibilul pentru a prinde unul dintre cei mai mari criminali din lume.

Cynthia Erivo a dezvăluit cum este îndrăgitul actor în spatele camerelor de filmat, mărturisind că rolul lui Luther i se potrivește perfect.

„Este ca un uriaș tandru. Poate transmite gândurile sumbre și zbuciumul din sufletul lui Luther, dar tot reușește să îi dea un aer cald. În privirea lui Luther încă găsești căldură. Acea combinație de întuneric și căldură este foarte greu de găsit în personaje și în oameni. Este ușor să lucrezi cu el, pentru că face loc acestui nou personaj pentru a putea să-l cunoască”, a explicat actrița.

Cât despre serialul în urma căruia a fost făcut filmul „Luther: Apus de soare”, Cynthia Erivo a spus: „Este minunat! Am urmărit întregul serial și m-am gândit că este o geneză aventuroasă și cool a ceea ce va urma și a dezvoltării în acest univers. Este dur și întunecat, dar și emoționant, toate deodată”.

Citește și: Chris Rock, show pe Netflix, despre palma primită de la Will Smith, la premiile Oscar 2022: „A spus tot ce avea de spus”

Andy Serkis în rolul lui Robey: „Când nu mai joacă e cel mai drăguț om”

Cynthia Erivo a vorbit și despre Andy Serkis, cel care îl interpretează pe răufăcătorul Robey. Actrița a dezvăluit că, în spatele camerelor de filmat, acesta este „cel mai drăguț om”, fiind total opus personajului căruia îi dă viață în „Luther: Apus de soare”.

Întrebată de ce Andy Serkis este alegerea perfectă pentru rolul lui Robey, Erivo a spus: „Pentru că Andy este cel mai drăguț om din lume în spatele ecranului”.

„Când alegi un actor care trebuie să interpreteze un răufăcător sadic, vrei să te asiguri că este un om drăguț în viața reală, pentru că asta înseamnă că poți avea încredere în el în momentul în care joacă în aceste scene. Este vorba mai mult despre a spune povestea decât despre a fi omul respectiv. Andy are un talent minunat de a se transforma în cineva aflat la polul opus al propriei sale persoane. Dar când nu mai joacă, Andy este cel mai drăguț, dulce și încântător om”, a explicat actrița.

Citește și: Cel mai așteptat film al anului intră pe Netflix, la sfârșitul lunii martie. E de neratat! / Video

„Luther: Apus de soare” poate fi vizionat pe Netflix

În Luther: Apus de soare, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului de televiziune premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor.

Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

Filmul poate fi deja vizionat pe platforma Netflix.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul filmărilor la „Luther: Apus de soare”.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter