Cum va petrece Dana Rogoz sărbătorile de iarnă?

De Adelina Duinea, pe

La începutul lunii decembrie, Dana Rogoz (34 de ani) dezvăluia în mediul online că alături de fiica ei Lia Elena (7 luni) va locui un timp în Slovacia. Acolo, actrița joacă într-o nouă peliculă.

Între timp, Dana și fiica ei au revenit în țară. Vor sărbători Crăciunul și revelionul alături de regizorul Radu Dragomir (52 de ani), soțul actriței, și alături de fratele mai mare al Liei, Vlad Luca (6 ani).

Cum va petrece Dana Rogoz sărbătorile de iarnă?

Pe cale virtuală, Dana Rogoz a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, unde a povestit ce va face familia ei de sărbători, dar și ce planuri au pentru începutul anului 2021.

„În ianuarie mă voi reîntoarce cu Lia în Slovacia pentru o lună de zile. (…) A fost foarte bine venită [prima călătorie]. Eram crispată vis-a-vis de orice. Era primul ei drum cu avionul, de fapt prima ei călătorie undeva în afara țării. Doar noi două.

Oricum ai emoții și într-un context fără alte complicații. Primul drum cu avionul cu bebelușul e panică. Am sesizat, în aeroport și așa, că oamenii poate că ar fi vrut să ne ajute, dar nu au făcut-o și din măsuri de siguranță”, a dezvăluit actrița.

Pe platourile de filmare, Dana muncește în timp ce fiica ei Lia este îngrijită de un membru al echipei într-o rulotă parcată aproape de ea. Acolo o și alăptează în timpul pauzelor.

Înainte de a părăsi din nou țara, Dana, soțul ei și copiii lor vor merge la schi, a mai dezvăluit actrița. „Probabil că sunt o workaholică. Nu pot dormi dacă nu mi-am terminat treaba. Sau visez noaptea detalii din lucrul rămas restant.

Uneori zic că mi-ar prinde bine o vacanță în care să nu fac nimic, dar NIMIC. Să las telefonul și laptopul închise complet. În realitate, cred că în a treia zi aș începe să lucrez ceva, orice, legat de job(urile) mele prezente.

Ăsta e un gând destul de trist, de fapt”, mai spunea actrița în numărul de decembrie al revistei Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a regretatului ei tată

Gemenii lui Enrique Iglesias au împlinit 3 ani! Anna Kournikova a publicat două fotografii rare cu ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter