Cum și-au sărbătorit majoratul Melissa și Angelo, gemenii lui Cristi Borcea din mariajul cu Mihaela Borcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 august 2021, 15:40

Vara 2021 a marcat un moment important pentru Cristi Borcea. Recent, gemenii săi din mariajul cu Mihaela Borcea, au împlinit 18 ani.

Celebrul lor tată nu s-a uitat la bani când a venit vorba de a le organiza copiilor lui majoratul. Melissa și Angelo au avut parte de o aniversare de lux, într-un cadru de poveste, cu mâncăruri fine și invitați unul și unul.

Cei mai importanți maneliști din România au cântat la majoratul copiilor lui Borcea, printre aceștia numărându-se Tzancă Uraganul și Vali Vijelie.

Alex Bodi, Cosmin și Daniel Olăroiu, Elias Thiess, Mario Mutu și frații Turcu s-au numărat printre invitații de seamă chemați la petrecere, după cum notează playtech.ro

Cel mai probabil, Melissa și Angelo Borcea au primit deja cadou de la tatăl lor câte o casă. Deși nu a declarat acest lucru în mod direct, Cristi Borcea a mărturisit, în emisiunea lui Denise Rifai, că urmașilor săi nu le lipsește nimic. „Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa. Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine.”, a spus Cristi Borcea pentru Denise Rifai.

Cu ocazia aniversării, Mihaela Borcea a transmis public câte un mesaj emoționant pentru gemenii ei. Fosta soție a acționarului de la Dinamo i-a spus Melissei că a fost întotdeauna „prințesa inimii ei și a povestit momentele chinuitoare prin care a trecut după ce a adus-o pe lume.

Citește și – Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

Citește și – Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est va deveni tată pentru a doua oară

Citește și – Ștefan Bănică Jr., prima imagine cu fiica lui, Violeta, pe Instagram

Citește și – Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani… erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut. Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult! Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori, şi, nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în ţine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter