Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 iulie 2021, 15:39

În iunie 2021, Speak și-a lansat pe YouTube propriul podcast, La fileu. Săptămâna aceasta, solistul l-a avut invitat pe Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Sebastian are doar 22 de ani și se împarte între România și SUA, unde conduce propriul business în domeniul IT.

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

Vorbind despre cum și-a început Sebastian cariera, Speak a dezvăluit care a fost primul lui job. „Eu pe calculatoare, prin clasa a VIII-a, am lucrat într-un service, asamblam, reparam. Da, așa mi-am câștigat primii bani.

Ăsta a fost primul meu job, într-un service. Eram deja șeful cartierului la instalat Windows, dar zic și pe partea de hardware. Mă rog, n-am făcut carieră din asta. Din asta am făcut primii bani”, a mărturisit Speak în podcastul lui, La fileu. Fotografii cu Speak din copilărie și adolescență găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

La sfârșitul anului 2019, începutul anului 2020, Speak și iubita lui, Ștefania, s-au logodit. Solistul a cerut-o pe Ștefania în căsătorie pe platourile de filmare ale sezonului 3 al competiției TV Asia Express.

Citește și:

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea aniversează 2 ani de la cununia religioasă. Cum a fost cerută Adelina

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Fiica lui Răzvan Simion s-a tatuat? Ce fotografie a postat Ianca pe Instagram

Cine vor fi nașii lui Speak și ai Ștefaniei

În mai 2020, perechea a dezvăluit pe cine au ales să le fie nași. „Vrem să ne gătească Sorin. Așa am și vorbit cu el. Nașii sunt aleși demult, prietenii noștri Monica Munteanu și soțul ei”, a mărturisit Speak pentru OK! Magazine.

Cum a început povestea lor de dragoste

„Da, cred că am făcut eu primul [pas]. Na, sunt și eu băiat o dată, bărbat. Am făcut eu primul pas”, mărturisea Speak, în prima lor apariție TV în calitate de cuplu. „Nu i-am dat semnale. S-a întâmplat. Chiar nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat pur și simplu”, a adăugat Ștefania.

„Cred că ăsta este cel mai bun atuu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni și pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerului. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum”, a mai spus Speak.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter