Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf. A fost diagnosticată cu cancer la sân în 2021

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre starea de sănătate a mamei sale, Marga, care anul trecut a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf. A fost diagnosticată cu cancer la sân în 2021

„Mama se simte foarte bine. A făcut chimioterapie, după am operat-o la sân. Are 30 de terapii de radiologie, după operație. Sper să terminăm luna care vine și să fie bine. A fost la sân și s-a întins puțin, nu știu exact. Mama stă la Snagov, la fermă”, a povestit antrenorul.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj. În prezent, antrenorul formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui băiețel în primăvara anului acesta.

Din mariajul cu Anamaria, antrenorul are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, alintat Bebe sau Bebeto, în vârstă de 13 ani. Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca Reghecampf, în vârstă de 20 de ani. Laurențiu și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la 1 an și o lună, în urma diagnosticării cu Tetralogia Fallot.

În podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu a dezvăluit părerea mamei sale despre declarațiile dure ale Anamariei la adresa lui.

„Mama a stat cu noi în casă de când a murit tata (n.red.: martie 2018). Ultimii ani a stat cu noi, dar eu nu am fost acasă, eram în Emirate. Este foarte supărată mama. În primul rând, este foarte supărată pe Ana, pentru toate discuțiile pe care le face. E surprinsă, e supărată, pentru că știe adevărul, ce era la noi în casă, cum sunt eu ca om. Nu acceptă lucrurile astea. S-a supărat foarte tare”, a explicat antrenorul.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter