Kamara, îndrăgostit de Geanina Ilieș: „Pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea”

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Kamara (45 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări incomode. După fiecare răspuns, solistul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picant pentru a păstra secretul.

Kamara, îndrăgostit de Geanina Ilieș: „Pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea”

Una dintre provocări a fost să numească trei defecte de-ale Geaninei Ilieș (36 de ani), fostă colegă a artistului pe platourile de filmare ale show-ului Ferma. „ (1) Vrea să le facă pe toate, îi plăcea să fie mama tuturor [în Fermă], deși na, noi eram adulți.

(2) Se lasă atinsă foarte repede de fapte. E mult prea sensibilă la unele chestii. Cam aici m-aș opri, pentru că nu știu un al treilea”, a spus Kamara. După citirea întrebării, Măruță a adăugat: „Iar o calitate, băi e frumoasă… E cuceritoare așa”.

„E frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea în Fermă, nu am ce să zic. Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Este mămica ideală pentru copiii tăi, e o mamă deosebită. Mie îmi plac femeile care știu să fie și mame”, a completat solistul.

Geanina Ilieș a devenit mamă la doar 21 de ani. Pe fiul ei, Patrick (13 ani), Geanina l-a crescut singură după despărțirea de tatăl lui. Potrivit ei, acest lucru a maturizat-o.

„A fost dificil pentru mine, pentru că eram foarte mică. Nu credeam că o să ajung să fac chestia asta. Dar nu știu cum și nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu.

Citește și:

Geanina Ilieș, despre divorț: „Voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea”

Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine. Nu am simțit singurătatea, greul. Nu a fost un abandon, pentru că a fost decizia mea. Dar, văzând în familia mea unitatea, eu m-am căsătorit mai devreme, voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea și asta nu a fost o decizie tocmai bună la momentul ăla.

A fost bună dintr-un anumit punct de vedere, pentru că astăzi îl am pe Patrick care este cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Dar fiecare moment de genul ăsta este o experiență pentru noi și consider că astăzi sunt o femeie destul de matură să iau decizii foarte bune pentru mine și pentru copilul meu.

A fost greu, recunosc, dar iată că toate trec”, a declarat Geanina Ilieș în 2020, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. De 7 ani, Geanina formează un cuplu cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o facă publică.

Și Kamara este, la rândul lui, tată. Fiul artistului, Leon, s-a născut prematur, cu 2 luni înainte de termen, și a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Până acum, Leon a suferit mai multe operații menite să-l ajute să devină mai mobil. Kamara este despărțit de mama lui Leon, Oana.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter