Fiul lui Kamara, din nou pe mâna medicilor: „Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 13:14
La scurt timp după ce a venit pe lume, fiul lui Kamara a început să aibă probleme grave de sănătate. Leon a fost supus mai multor intervenții chirurgicale de-a lungul vremii și acum urmează o altă operație. Artistul a explicat prin ce trece alături de fiul său. 

Leon Akim, fiul lui Kamara Ghedi (45 de ani) a fost diagnosticat cu tetrapareză spatistică, care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere. Artistul a povestit că băiețelul lui s-a născut normal, însă prematur, la 36 de săptămâni și „în urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardio-respirator și de aici problemele”.

Cântărețul și mama băiețelului, Oana, au luptat și continuă să lupte pentru ca Leon să ducă o viață normală. Micuțul a urmat tratamente în mai multe țări, cum ar fi Germania, Turcia și Spania, acolo unde anul trecut a făcut o operație de miotenofasciotomie, care îl ajută să scape de spasticitate și îi alungește mușchii.

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Cristina Cioran, emoții în trimestrul al doilea de sarcină. „Mi se pare incredibil”

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Kamara, despre fiul său, Leon: „Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile”

„Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România și l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi”, a spus Kamara, potrivit spynews.

„Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic”, a mai adăugat artistul.

Până acum, a avut 6 intervenții cu celule stem. În urma terapiilor de recuperare, băiețelul a reușit să facă progrese.

„Cu mâna dreaptă reușește să facă multe lucruri. Ia telefonul, butonează, are mecanica mișcării, dar nu poate să întindă piciorul până la capăt”, a mai spus cântărețul în emisiunea „Xtra Night Show”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter