Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

De Unica.ro, pe

Recent, pe Instagram, Anamaria Prodan (48 de ani) a publicat mai multe fotografii în care este surprinsă la piscină în Dubai. „Superbă! Serios. Cum poți să ai grijă ca toate să fie perfecte???? Familie, carieră, felul cum arăți? Felicitări!; Frumoasă în interior și în exterior!; Minunată!; Wow!”, sunt doar câteva dintre comentariile postărilor.

Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

În trecut, impresara a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Anamaria nu are doar o siluetă suplă, ci și foarte tonifiată, rezultatul unei alimentații echilibrate și al antrenamentului regulat.

„Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine, mănânc salată de castraveți două săptămâni. Cred că fiecare trebuie să facă ce simte. Fac sport, am momente când o lună nu mai am chef să mă duc. Și se vede imediat. Eu care trăiesc pentru a mânca”, mărturisea Anamaria Prodan în septembrie 2020.

„Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puțin, regulat. Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieții cresc și trebuie să fie mândri copiii mei de mine. Mănânc pește, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar mănânc foarte puțin. Când sunt acasă, merg în fiecare zi la sală”, a mai declarat în august 2019, în emisiunea Vorbește Lumea.

În trecut, pentru a slăbi, Anamaria a optat pentru o dietă de 14 zile doar cu lichide. „Eu, dacă îmi doresc ceva, nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toți sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curățat tenul, am slăbit frumos.

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ghimbir, cu portocale, sucuri naturale. Aveam doi litri de suc [pe zi]. în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Și apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, mai declara Anamaria Prodan în trecut.

Citește și:

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, în conflict cu Antonia. Cui i-a făcut tânăra avansuri

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

În iunie 2021, Laurențiu Reghecampf (45 de ani) confirma pentru Fanatik.ro că el și Anamaria s-au separat. „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”.

Ulterior, acesta și-a modificat declarația. „Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

Anamaria, însă, a negat vehement că ea și antrenorul s-au despărțit sau ar urma să o facă. „Anamaria Prodan n-o să divorțeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect. Soțul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai și certăm, că nu suntem din porțelan. Eu sunt mai vulcanică”, a declarat impresara în iulie 2021.

Perechea a aniversat 13 ani de mariaj pe 14 iunie 2021. Cuplul are împreună un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 12 ani. Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresara are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani). Luca, Mariana și actualul ei partener de viață locuiesc acum în Germania.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter