Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

De Unica.ro, pe

Timp de 5 ani, Lidia Buble (27 de ani) a format un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion (40 de ani). Perechea s-a despărțit anul acesta.

Recent, în mediul online, Lidia a dezvăluit cum se înțelege cu prezentatorul după despărțire.

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul îi este manager

„Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a mărturisit Lidia, pe contul personal de Instagram.

Lidia și Răzvan s-au afișat pentru prima oară în calitate de cuplu pe 8 noiembrie 2015, la nunta artistului Adi Sînă (43 de ani) cu Anca Serea (39 de ani).

Lidia și Răzvan formau un cuplu deja de jumătate de an la acel moment. Perechea și-a început relația la scurt timp de la divorțul prezentatorului TV de prima soție, Diana.

Răzvan și Diana au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și, respectiv, Tudor.

Nu formează un cuplu cu Cornel Ilie

De curând, Lidia și Cornel Ilie (44 de ani), solistul Trupei Vunk, au lansat împreună piesa Vino, du-te. În urma colaborării, fanii celor doi s-au întrebat dacă nu cumva formează un cuplu.

„Nu, nu suntem iubiți. Avem doar o relație de prietenie. Suntem doi artiști care au lansat o piesă împreună”, a mai mărturisit Lidia, tot în mediul online.

La începutul lunii septembrie, Cornel anunța că el și soția lui au luat decizia de a se separa. „Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu. Rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie în mediul online. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Zara și Cezar.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, criticate dur de Iulia Albu din cauza ținutelor vestimentare

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Matthew McConaughey, abuzat sexual în adolescență: „Nu m-am simțit vreodată o victimă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter