Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 februarie 2021, 13:03

Recent, într-un interviu oferit website-ului Click!, Ioana Ginghină (43 de ani) a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei partener de viață, actorul Alexandru Papadopol (45 de ani), dar și cu actualul iubit, Cristi.

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după un an de la divorț

Ioana și Alexandru au divorțat în vara anului 2019, după 13 ani de mariaj. Întrebată cum se înțeleg acum, Ioana a declarat pentru Click!: „Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață.

Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special care se află alături de mine de mai bine de un an de zile.

Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”. În prezent, actrița este distribuită în noul serial difuzat de Antena 1, Adela.

Totodată, actrița a vorbit despre planurile sale pentru Ziua Îndrăgostiților și nu numai: „Suntem în luna iubirii și nu ar trebui să trecem fără a sărbători acest lucru. Ioana Ginghină abia acum iubește.

Abia acum a învățat cum să iubească. Sunt atât de norocoasă că am avut șansa de a descoperi cât de complexă este viață și cum trebuie apreciată fiecare părticică din ea.

Logodna, nunta, nu sunt pe lista mea de priorități. Vreau să iubesc și să fiu iubită, nu vreau să organizez logodne sau nunți, vreau să călătoresc și să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară.

La 20 de ani vrei casă, carieră, familie, mașină. La 43 de ani vrei să te bucuri de ele. Și, pe lângă toate astea, mai vreau să ne urmăriți în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1, în serialul Adela”.

Alături de Alexandru Papadopol, Ioana este mama unei fiice, Ruxandra Ioana, în vârstă de 13 ani.

Își mai dorește copii?

În vara anului 2020, în emisiunea La Măruță, deși mărturisea în trecut că nu își mai dorește copii, Ioana a declarat: „Da, mă mai văd [mamă]. Mă văd mamă.

Ideea este că eu mi-am dorit foarte mult încă un copil și nu a fost să fie. Mie îmi plac copiii. Eu sunt disperată după copii”. În luna septembrie a anului 2019, actrița spunea însă: „Nu mă mai văd mamă a doua oară. Nu-mi mai doresc al doilea copil”.

Foto: Instagram

Citește și:

GALERIE FOTO: Așa arăta Andreea Raicu pe vremea în care lucra la PRO TVâ

Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter