Cum se înțeleg, de fapt, Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

De Unica.ro, pe

Oana Moșneagu (31 de ani) și Cristina Ciobănașu (25 de ani) au clarificat speculațiile privind relația dintre ele. În prezent, Oana formează un cuplu cu fostul logodnic al Cristinei, actorul Vlad Gherman (28 de ani). Cristina și Vlad s-au despărțit în februarie 2021, după 9 ani de relație, dintre care 2 de logodnă.

Cum se înțeleg, de fapt, Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021, pe Instagram. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Adela”, în care joacă și Cristina. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤️”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în descrierea mai multor imagini cu el și Oana.

La rândul ei, Cristina formează din 2021 un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan. După ce s-a speculat că ar exista tensiuni între ele, Oana și Cristina au clarificat zvonurile printr-o discuție postată la Insta Story.

„Oana, auzi că ți-am dat replica. Deci ce replică ți-am dat, că nu am înțeles?”, a început Cristina. „Citez: «Acuma te bucuri și tu că poți să postezi, ă?»”, a răspuns Oana, punând întrebarea pe un ton ironic.

Imediat apoi, Cristina a pus aceeași întrebare pe un ton mult mai cald, totodată explicând că postările nu erau legate de relația Oanei cu Vlad, ci de serialul „Adela”. O vreme, Oana nu a putut posta imagini de pe platourile de filmare, situația personajului ei fiind neclară urmăritorilor serialului.

În final, Cristina a spus: „Vedeți? Sunteți cârcotași degeaba!”. „Răi oameni, răi! Fără suflet!”, a completat Oana. „Hai, deci vedeți, da? Ne înțelegem bine, suntem ok!”, a încheiat Cristina.

În emisiunea „CulTour”, pe care o prezintă la Happy Channel alături de Cristina, Vlad a dezvăluit cum a reacționat actrița când a aflat despre noua lui relație. „Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana. Mi s-a părut corect, fiind și în contextul în care lucram în același serial”, a declarat Vlad Gherman.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei, după 1 an și 9 luni

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au confirmat relația. Ce imagini au publicat cei doi

„S-a bucurat, chiar s-a bucurat. M-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok. Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana, cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei”, a mai precizat actorul.

„Noi într-adevăr, cumva, ne-am sincronizat. Ne-am despărțit amândoi în aceeași perioadă. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la unul, ba la altul. Ne-am legat așa după ziua ei (n.red.: 7 august 2021). Primul semn a fost când eram răcită. Mi-a adus un pachețel cu ceai, o păturică, niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, a dezvăluit cuplul la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacăejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, mai declara Oana Moșneagu în decembrie 2021.

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire”, a mai spus actrița atunci.

Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine. Râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter