Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 23:36

Marcel Pavel și soția lui, Violeta, formează un cuplu de 27 de ani. Perechea are împreună trei copii, doi fii și o fiică. În urmă cu ceva timp, soția artistului a povestit cum s-au cunoscut.

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

„L-am cunoscut în 1992. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, și cum aș fi putut spera? Eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare!”, spunea Violeta în trecut, pentru Femeide10.ro.

„Am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins. De atunci a început viața mea aici. Inițial, părinții mei s-au supărat. Le-a fost greu că am plecat așa departe de țară, dar apoi au devenit înțelegători. Au avut încredere în mine și m-au lăsat să-mi aleg destinul”, a mai povestit Violeta.

Astăzi, Violeta nu și-ar putea imagina viața altfel. „Marcel Pavel este un bărbat de 10, sprijinul, ajutorul și stâlpul casei”, a mai adăugat.

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova, s-au căsătorit în 1992.

Sasha și Richard, fiii cuplului, împărtășesc pasiunea tatălui lor pentru muzică. În anul 2013, familia a fost întregită de fiica perechii, Ioana Yuvenalia, numită după bunicul din partea mamei.

Foto: Facebook

Citește și:

Virgil Ianțu, despre infectarea cu noul coronavirus: „Nu m-am panicat”

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Cum se menține în formă bebelușa Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter