Cum s-a simțit actrița Vichi Raileanu în timp ce filma scene intime alături de actorul George Piștereanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 17:47

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Vichi Raileanu (32 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, actrița putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Cum s-a simțit actrița Vichi Raileanu în timp ce filma scene intime alături de actorul George Piștereanu?

La primele două întrebări, răspunsurile date de actriță au fost Andrei Aradits, la prima, și fostul ei soț, Conrad Mericoffe, și actorul George Piștereanu, la a doua. Întrebările trei și patru au fost legate de divorțul actriței de fostul partener, actorul Conrad Mericoffe, alături de care are un fiu, Carol, în vârstă de 5 ani și jumătate.

La a patra, răspunsul a fost din nou George Piștereanu. „Dacă ai fi obligată să mergi pe o insulă pustie cu un coleg și să-ți refaci viața, pe cine ai alege dintre Adi Nartea, George Piștereanu și Emilian Oprea”, era întrebarea. Ulterior, Vichi a spus că l-a ales pentru că s-au apropiat mult în timpul filmărilor, deși își sunt antipatici unul altuia.

La a cincea, actrița a răspuns: „Incomod, fun, distractiv, și apoi foarte safe, adică în siguranță”. „În serialul Vlad ai avut o scenă intimă cu George Piștereanu, caracterizează în trei cuvinte sentimentele pe care le-ai trăi în acele momente”, era întrebarea.

„Mi-a fost incomod pentru că eu nu am mai filmat genul acesta de secvențe. Secvența nu trebuia să se filmeze semi-nud, cum s-a filmat, trebuia să fiu îmbrăcată într-un furou. Am aflat în ziua aia, la filmare, [că voi fi semi-nud]. Mi-era foarte teamă la început. Toată echipa a fost țuț. Echipa a fost minunată.

Iar Piștereanu, dragul de el, se uita la mine și a zis: «Fata mea, eu am mai făcut din-astea. (…) Ne-am distrat». La final m-a făcut să mă simt super, super bine cu ce am făcut”, a spus actrița. „Da, știu cum a sunat asta”, a glumit imediat apoi.

Foto: Instagram

Citește și:

Când începe noul sezon Chefi la cuțite? Programul anunțat de Antena 1

Adela Popescu, pregătiri pentru al treilea bebeluș. La ce nume s-a gândit?

Survivior România 2021: Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter