Cum o cheamă, de fapt, pe Irina Rimes în buletin

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 27 noiembrie 2018, 10:58
Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului și se bucură de o mare apreciere ca jurat al emisiunii Vocea României, însă puțini știu că aceasta a adoptat un nume de scenă care este diferit de numele său din buletin.

Irina Rimes, în vârstă de 27 de ani, este originară din Republica Moldova, iar când a sosit în România avea doar un bagaj plin cu vise, speranțe și iluzii, neașteptându-se nicio clipă să aibă un asemenea succes pe piața muzicală autohtonă. Artista a fost invitată în platoul emisiunii Povești de viață și a vorbit pentru Revista Avantaje desprecum a reușit să se impună pe piața muzicală din România cu stilul său muzical diferit de ceea ce este acum în vogă, despre cum a ajuns din țara sa natală în scaunul de jurat de la Vocea României, dar și despre cea mai recentă piesă a sa, „Nu știi tu să fii bărbat”.

Irina Rimes - foto Unica

Irina Rimes a făcut o dezvăluire interesantă despre numele său cu această ocazie. Artista a spus că în buletin numele de familie este scris cu diacritice, prin urmare nu o cheamă Rimes, așa cum o știe o țară întreagă, ci Rîmeș: „În buletin sunt cu Rîmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa.”, a mărturisit Irina Rimes pentru revista Avantaje.

Citește și – Cum luptă Ani Crețu cu boala fiului său: “Copilului i-am spus ce trebuie să audă“

Citește și – Care sunt meseriile de bază ale lui Alex Velea și Connect-R

Sursă foto: Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter