Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe iubitul ei, Mike: „Nu știa cine sunt. Nu știa de găină…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 august 2021, 18:10

De câțiva ani buni, după divorțul de designerul de încălțăminte Mihai Albu, criticul de modă Iulia Albu (40 de ani) și-a ținut viața personală departe de ochii publicului. Deși se știe că în viața Iuliei există, de aproape cinci ani, un bărbat pe nume Mihai Alexandru (Mike), acesta stă departe de viața publică a criticului de modă.

Iulia Albu a vorbit despre iubitul ei în urmă cu câteva săptămâni, în podcastul lui Cătălin Măruță, și s-a declarat fericită și împlinită pe plan amoros.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, i-a dezvăluit Iulia Albu lui Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Cântărețul Uddi, probleme de sănătate la 32 de ani: „Nu mă așteptam. Au fost complicații și merge mai greu!”

Citeşte şi: Iulia Albu se vede mamă din nou: „Mi-am făcut așa o socoteală”

Citeşte şi: Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu fetița prezentatoarei de la TVR

Citeşte şi: Actrița Mena Suvari, despre violurile din adolescență: „O parte din mine a murit atunci!”

Fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit apoi despre cum l-a întâlnit pe Mike.

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină… Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a spus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike. După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a adăugat aceasta.

Iulia Albu, schimbare majoră de carieră, după plecarea de la Pro TV

La sfârșitul lunii Iulie, Iulia Albu anunța că renunță la parteneriatul cu Pro TV printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare:

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”.

Ulterior, Iulia a anunțat că se mută la trustul de presă Intact și că va face parte dintre vedetele de acolo începând cu această toamnă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter