Cum l-a așteptat Ștefania pe Speak acasă de Dragobete?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 15:49

După aproape 3 ani de relație, la sfârșitul anului 2019, începutul anului 2020, artistul Speak și iubita lui Ștefania s-au logodit. Solistul a cerut-o pe Ștefania în căsătorie pe platourile de filmare ale sezonului 3 al competiției TV Asia Express.

Cum l-a așteptat Ștefania pe Speak acasă de Dragobete?

„Da, planurile [de nuntă] au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte, și eu și Ștefan, despre cum am vrea să fie nunta. Doar că mai durează un pic până la ea. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, spunea Ștefania cu aproape un an în urmă.

Recent, în mediul online, cu ocazia Dragobetelor, dansatoarea a publicat pe Instagram o fotografie în care este surprinsă purtând o lenjerie roșie sexy. În dreptul imaginii, Ștefania a scris: „❤️ROȘU❤️/❤️Totul❤️despre❤️iubire❤️azi❤️”. „Uuuuuuu sexyyyy mexy! ❤️❤️❤️”, a comentat Speak.

Cine vor fi nașii lui Speak și ai Ștefaniei?

În mai 2020, perechea a dezvăluit pe cine au ales să le fie nași. „Vrem să ne gătească Sorin. Așa am și vorbit cu el. Nașii sunt aleși demult, prietenii noștri Monica Munteanu și soțul ei”, a mărturisit Speak pentru OK! Magazine.

Cum a început povestea lor de dragoste?

„Da, cred că am făcut eu primul [pas]. Na, sunt și eu băiat o dată, bărbat. Am făcut eu primul pas”, mărturisea Speak, în prima lor apariție TV în calitate de cuplu. „Nu i-am dat semnale. S-a întâmplat. Chiar nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat pur și simplu”, a adăugat Ștefania.

„Cred că ăsta este cel mai bun atu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni și pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerului. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum”, a mai spus Speak.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Oana Roman, după aniversarea fiicei ei: „Mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră”

Adina de la Heaven a spus cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter