Cum încearcă Gabi Bădălău să o împace pe Claudia Pătrășcanu. Ce propunere i-a făcut afaceristul artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 12:10

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu (42 de ani) și Gabi Bădălău (33 de ani) a luat amploare în ultimele săptămâni. Claudia l-a acuzat pe Gabi de infideliate și de comportament neadecvat vizavi de copiii pe care îi au împreună și a cerut, în nenumărate rânduri, intervenția autorităților deoarece se teme pentru siguranța băieților.

Mai mult, în cea mai recentă apariție televizată, cântăreața a spus clar și răspicat că fostul soț ar consuma substanțe interzise.

„Acest om vine agitat și își ia copiii. Vine drogat să ia copiii. Sunt probe la dosar. Vine cu tot felul de șoferi dubioși după el, din anturajul lui. Omul cu care a venit ultima oară să ia copiii e prieten cu Bianca și fostul ei soț, Alex Bodi. El nu are carnet. El este un pericol! Copiii mei povestesc niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale. Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intră în sevraj. Nu mai știe de capul lui. El, când a făcut testul, a stat două zile și nu a luat nimic. Așa a ieșit negativ. De trei luni se întâmplă lucrurile astea”, a susținut Claudia Pătrășcanu lui Capatos.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Gabi Bădălău s-a apărat spunând că tot ceea ce spune fosta sa soție sunt doar invenții, iar mai nou a făcut o declarație surprinzătoare prin care i-a lăsat pe toți să înțeleagă că și-ar dori să îngroape securea războiului și să se împace.

Afaceristul a spus, în emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”, că este dispus să cumpere o casă nouă pentru băieți, să-i inscrie la o școală americană și să se ocupe de cheltuielile necesare creșterii lor.

„Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de mii de euro, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlarizare. Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, a fost mesajul lui Bădălău.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu susține că lui Gabi Bădălău i-ar plăcea bărbații: „Copiii mimează cu păpuși ce văd”

Până în momentul de față, Claudia nu a reacționat în niciun fel cu privire la propunerea fostului soț.

În 2019, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze după patru ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi băieti – Gabriel (7 ani) și Nicholas (4 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter