Cum decurge sarcina Adelei Popescu. Radu Vâlcan, pus la treburile casnice

De Mădălina Manole, pe
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbizz-ul autohton, iar cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Alexandru, băiețelul lor va mai avea un frățior. 

Adela Popescu a dezvăluit pe blogul său detalii despre cea de-a doua sarcină și a povestit că acum este mult mai relaxată decât prima oară: „Câteva zile de greață, dar nu de speriat, în schimb somnolență la greu. Efectiv îmi cădea capul într-o parte și adormeam. Asta în primul trimestru.  Sunt mai relaxată de data asta, trebuie să mă gândesc puțin să îmi amintesc în câte săptămâni sunt, ceea ce la prima sarcină mi se părea de neacceptat. Știam, și eu și Radu, cu exactitate în câte săptămâni, zile, chiar și minute eram. Acum tocmai am renunțat la vitaminele pe care doctorul mi le-a prescris din trimestrul 2, pentru că nu m-am simțit grozav de la ele. La prima sarcină nu mi-au fost recomandate, însă acum, după doi ani de alăptat și multe nopți nedormite a considerat necesar.”

Adela Popescu si Radu Valcan

În primele luni de sarcină Adela a poftit la căpșuni și cireșe, iar Radu imediat s-a conformat și i-a îndeplinit dorința soției sale. Conform Libertatea, de când Adela a rămas însărcinată pentru a doua oară, Radu este cel care a preluat toate responsabilitățile casei și se ocupă de toate treburile gospodărești pentru a-și  proteja soția. Radu face cumpărăturile și tot Radu gătește, în special cina, în timp ce Adela este dedicată micului dejun.

Citește și – Cum era poreclită Iulia Albu în copilărie și adolescență

Citește și – Andreea Raicu, dezvăluiri despre ultimul an din viața sa: “Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi“

Sursă foto: Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter