Cum arăta Victor Slav în copilărie: „Era atras de o păpușă”

De Mădălina Manole, pe
Victor Slav este unul dintre cei mai doriți bărbați din România. Prezentatorul TV este carismatic, glumeț și nu putem nega că are un fizic de invidiat, însă nu mulți știu cum arăta acesta în copilărie și mai ales ce pasiuni ciudate avea.

Victor Slav, în vârstă de 38 de ani, este prezentatorul emisiunii „Vulturii de noapte”, alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, iar în această seară, în platoul Kanal D, va fi invitată chiar mama sa, care va face niște dezvăluiri interesante despre perioada copilăriei. Printre altele, vom afla ce Voctor Slav era atras de… păpuși: „Pe vremea aceea, păpușile Barbie nu apăruse în România. În altă ordine de idei, într-adevăr, în copilărie, Victor era atras de o păpușă a Cătălinei (n.r. sora lui), care era de culoare neagră” – este parte din declarația mamei lui Victor Slav. Cum va reacționa prezentatorul TV și cum se va apăra în fața acestei dezvăluiri rămâne de văzut în această seară.

Victor Slav in copilarieVictor Slav este tatăl unei fetițe, Sofia Natalia, în vârstă de doi ani, rezultată din relația cu fosta sa soție, Bianca Drăgușanu.

Citește și – Ileana Stana Ionescu s-a retras din teatru. De ce a luat actrița această decizie radicală

Citește și – Iulia Albu comentează ținuta Valentinei Pelinel: “A avut o apariție superbă”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter