Cum arată Thalia în costum de baie la aproape 50 de ani

De Unica.ro, pe

În vara anului 2021, Thalia va împlini 50 de ani. Solista se menține însă extrem de bine în formă și, mai mult decât atât, nu se sfiește să se afișeze în ipostaze sexy în mediul online.

Recent, pe contul personal de Instagram, artista a publicat două imagini în costum de baie. În dreptul fotografiilor, Thalia a scris un mesaj prin intermediul căruia încurajează femeile să se exprime liber.

Cum arată Thalia în costum de baie la aproape 50 de ani

„A spune că o femeie trebuie să se comporte într-un anumit fel pentru a se distinge și a fi considerată femeie presupune o gândire mult prea limitată. Femeia este stăpâna corpului, intelectului și puterii sale. Femeia cuprinde totul într-un singur corp, conține universul în sine, plin de constelații nesfârșite.

Sunt în favoarea tăierii etichetelor cu foarfeca libertății și respectului. Sunt o femeie, o mamă, o soție, o femeie de afaceri, un CEO respectat al companiilor mele și o cântăreață care poate interpreta atât piese de dragoste și de durere, cât și piese pline de conținut sexy și provocator.

Sufletul meu poate, în același timp, să interpreteze cântecele copiilor prin stimularea părții mele materne, cum vocea mea poate cânta laude și mulțumiri lui Dumnezeu.

Sunt influencer pe rețelele sociale și pot încărca atât o fotografie provocatoare și sexy, cât și o fotografie cu soțul și copiii mei. Una dintre ipostaze nu o exclude pe cealaltă. Totul coexistă în ceea ce numim FEMEIE”, a scris cântăreața.

De aproape 14 ani, Thalia suferă din cauza bolii Lyme

Thalia se luptă cu boala Lyme, infecție cauzată de o bacterie purtată în general de căpușe, pe care a contractat-o în timpul primei sale sarcini. Durerile constante, potrivit artistei, pot fi comparate doar cu a fi „călcat de un autobuz”.

Citește și: 

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Ce televiziune din România va difuza interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Din pricina bolii, Thalia a adoptat un stil de viață mult mai sănătos, mâncând cât se poate de curat și antrenându-se regulat. „Am învățat să-mi pun mintea mai presus de corp. Nu contează cum mă simt. În fiecare dimineață mă ridic din pat și îmi încep rutina.

Disciplina este cea mai bună prietenă a mea, alături de antrenamentul fizic și alimentația echilibrată. Menținerea unei atitudini focusate, pozitive, și recunoștința pentru ceea ce ești și deja ai te vor ajuta să supraviețuiești acestei afecțiuni”, mai spunea cântăreața în trecut.

Din anul 2000, artista este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola. Împreună, perechea are o fiică și un fiu, Sabrina Sakaë Mottola (12 ani) și Matthew Alejandro Mottola (8 ani).

Boala Lyme

Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi și poate fi transmisă la om prin mușcătura unei căpușe infectate. Ești mai expus să faci boala Lyme dacă ieși la iarbă verde sau faci drumeții în zonele cu iarbă și tufișuri.

În România sunt recunoscute anumite zone cu o incidență mai mare a bolii, în special în partea de nord a țării, în județele Sibiu, Harghita, Satu Mare, Sălaj, Alba, Botoșani și Brașov.

Doar căpușele care sunt atașate de pielea ta și se hrănesc cu sânge 36-48 ore pot transmite bacteria care va intra prin piele și va ajunge în sânge. Îndepărtarea cât mai precoce a acesteia poate preveni infectarea.

Boala Lyme mai este supranumită și „boala cu 1000 de fețe” din pricina faptului că, afectând întregul organism, simptomele ei le mimează pe cele ale altor boli. Simptomele și semnele tipice includ febra, cefaleea, oboseala și o iritație caracteristică numită „eritem migrator”.

Netratată, infecția poate afecta articulațiile, inima și sistemul nervos. Cele mai multe cazuri de boală Lyme pot fi tratate cu succes cu antibiotice.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter