Cum arată și ce face Dan Bordeianu la 10 ani de la plecarea din televiziune

De Mădălina Manole, pe
Dan Bordeianu este cunoscut tuturor grație rolurilor sale pe care le-a avut în telenovelele de succes “Numai iubirea”, “Lacrimi de iubire” și “Iubire ca în filme”. Însă, ce face actorul acum, la 10 ani de când făcea furori pe micile ecrane cu rolurile sale și cu șarmul său remarcabil?

Dupa terminarea filmărilor din telenovela “Iubire ca în filme”care, totodată, au coincis și cu finalul poveștii de iubire pe care a trăit-o timp de patru ani cu Adela Popescu, Dan Bordeianu s-a retras departe de lumina reflectoarelor și și-a continuat viața ca și cum niciodată nu ar fi fost celebru.

Cum arată și ce face Dan Bordeianu la 10 ani de la plecarea din televiziune

Dan Bordeianu are în prezent 42 de ani și-și continuă cu pasiune jocul actoricesc, doar că acum îl putem vedea doar pe scena teatrului. Unul dintre cei mai râvniți burlaci de odinioară s-a căsătorit în urmă cu doi ani, având o nuntă cu mare fast și cu peste 300 de invitați, cu aleasa sa, Teodora, iar între timp a devenit tăticul unei minunate fetițe.

Dan Bordeianu a adoptat de ani buni un nou look la care, se pare, nu are de gând să renunțe prea curând. Actorul poartă barbă și, cu toate că look-ul, ușor rebel și misterior, pare să-i adauge câțiva ani în plus, acesta a rămas la fel de plin de viață și zâmbitor precum ni-l amintim din tperioada sa de glorie.

Dan Bordeianu

Citeste și – Dan Bordeianu s-a însurat. Vezi cine e aleasa inimii sale!

Citeste și – O știi din telenovela ”Lacrimi de iubire”. Cum arată azi Mihaela Bărluțiu

Sursa foto: Facebook, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter