Cum arată Rianna, fiica Corinei Dănilă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 02 noiembrie 2018, 17:08
Corina Dănilă este foarte discretă când vine vorba de viața sa personală și rareori oferă detalii din intimitatea sa. De altfel, și pe fiica sa a ținut-o departe de ochii presei și foarte rar a postat câte o fotografie cu aceasta.

Corina Dănilă, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită o singură dată, cu prezentatorul de emisiuni sportive Valentin Moraru, însă cei doi au divorțat în anul 1999. Ulterior, Corina Dănilă a trăit o poveste de dragoste cu Peter Imre, însă relația care i-a schimbat cu adevărat viața, a fost cea cu pilotul Norris Măgeanu, tatăl fetiței sale, Rianna, în vârstă de 15 ani.

Corina Danila si fiica sa, Rianna

Rianna, fetița Corinei Dănilă este o adolescentă liniștită, discretă, foarte bună la învățătură și pasionată, asemenea mamei sale, de teatru: „Fiica mea se apropie de 15 ani și are balurile bobocilor, căci nu se mai poartă unul singur, trebuie să mergi la balul foștilor colegi și îți trebuie mai multe outfit-uri… Îmi e extraordinar de bine și de minunat, am parte de un copil bun, deocamdată, e bună, e cuminte. E bună și la română și la mate. Oricum, ce va hotărî să facă, o voi susține în orice decizie. Și dacă va dori să facă actorie, asta va face. Vine cu mine la teatru, participă la repetiții, e încântată, dar deocamdată nu se manifestă activ„ – a dezvăluit Corina Dănilă la emisiunea „Prietenii de la 11” de la Antena 1. Vezi mai multe imagini cu Rianna în galeria foto!

Corina Dănilă a reușit să ajungă la silueta mult dorită și a dezvăluit ce dietă a urmat. Îndrăgita actriță și prezentatoare TV s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, dar într-un final a reușit să le facă față, iar în prezent arată foarte bine și reușește să-și mențină silueta la standardele dorite.

Citește și Draga Olteanu Matei nu și-a serbat niciodată ziua de naștere. Care este motivul

Citește și Mirela Vaida este însărcinată. Va deveni mămică pentru a treia oară. FOTO

Sursă foto: Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter