Cum arată Oana Roman nemachiată? „Am 45 de ani”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 decembrie 2020, 12:54

Recent, în mediul online, Oana Roman (45 de ani) a publicat o fotografie în care apare nemachiată. Vedeta TV vrea să pună capăt mesajelor în care este acuzată că are operații estetice sau că folosește filtre.

Cum arată Oana Roman nemachiată? „Am 45 de ani”

„Ați făcut multe dintre voi o obsesie bolnavă de-a dreptul cu editările și filtrele. Calmați-vă. Trăiți într-o realitate paralelă cu obsesii pe care vi le bagă alții în cap și nici nu vă dați seama că nu gândiți cu propria conștiință”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„Am 45 de ani. N-am fost în viața mea la doctorul la estetician. N-am botox, n-am operații la față, n-am fire, nici măcar cremă nu-mi dau decât când îmi aduc aminte. Și arăt așa! Fără machiaj, fără filtre! Deci calm sau unfollow. Punct”, a încheiat.

A slăbit 20 de kilograme în ultimul an

„Transformare realizată într-un an. Nu o lună, 2, 3. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală (…), DIETĂ INTERMITENT FASTING SAU POST INTERMITENT ȘI CEAI [de slăbit].

Toate împreună rezultat: minus 20 de kilograme, minus 14 cm în talie și șolduri”, a dezvăluit Oana, în dreptul unui colaj cu două fotografii, una înainte și una după dietă.

„Am reușit să slăbesc cu două lucruri. Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața.

La prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a mai povestit Oana Roman.

Fosta prezentatoare de televiziune și Marius Elisei (34 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani. Perechea are împreună o fiică, Isabela (6 ani), și, în ciuda problemelor pe care care le-au întâmpinat în relație, cei doi au ales să rămână împreună.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Oana Roman vrea să se mute din România. În ce țară va locui vedeta?

Râzi cu gura până la urechi! Momentul de neratat al comediantei Anisia Gafton la Gala Unica 2020

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter