Cum arată Nadia, soția fostului președinte al României, Emil Constantinescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 februarie 2018, 11:03
Vineri, 2 februarie, fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a fost invitat de onoare la prânzul oferit de Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, ce a avut loc la Palatul Elisebeta. Acesta a fost însoțit se soția sa, Nadia, o prezență destul de rară în viața publică.

Emil Constantinescu, în vârstă de 78 de ani, a avut întotdeauna o legătură specială cu Regele Mihai, pe care l-a susținut în inițiativa de a se reîntoarce în România, reactivându-i, în timpul mandatului său, cetățenia română și astfel permițându-i să-și viziteze țara oricând dorește.

Emil si Nadia Constantinescu - vizita Casa Regala

Emil Constantinescu a fost președintele României în perioada 1996-2000 și este căsătorit cu Nadia Constantinescu din anul 1963, având împreună doi copii: Dragoș și Norina. Soția sa, chiar și în timpul în care era Prima Doamnă a României, a preferat să se țină departe de viața publică, făcându-și apariția la brațul soțului său doar atunci când era impetuos necesar.

Emil Constantinescu si sotia, Nadia, vizita la Palatul Elisabeta

De profesie jurist, Nadia Ileana Bogorin, l-a întâlnit pe cel ce avea să-i devină soț pe băncile școlii, în perioada studenției, ambii urmând cursurile Facultăţii de Drept din Bucureşti. Invitată la prânzul oferit de Familia Regală a României, Nadia Constantinescu a fost, ca de obicei, o prezență elegantă, rafinată și stilată.

Citește și – Politicieni români implicaţi în scandaluri sexuale

 Sursă foto: romaniaregala.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter