Cum arăta Meghan Markle în copilărie. Imagini nemaivăzute cu ducesa

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 23 mai 2020, 10:36
Meghan Markle este una dintre cele mai cunoscute persoane din lume și asta prin prisma căsătoriei cu Prințul Harry al Marii Britanii. A fost iubită, urâtă și apoi și-a pierdut titlul regal. Astfel, putem spune că este una dintre cele mai controversate persoane din Familia Regală britanică.

S-a căsătorit cu Prințul Harry, cel de al doilea fiu al Prințului Charles, în anul 2018, iar nunta lor a fost urmărită de întreaga lume. A stârnit controverse când a decis să se mute de la Palatul Kensington, unde locuiau alături de Prințul William și familia acestuia și și-a primit porecla de „Ducesa Dificilă”.

Citește și: Meghan Markle reintră în industria cinematografică

Markle a fost o schimbare majoră pentru familia regală, aceasta fiind americană, mulatră și divorțată. Însă aceste lucruri nu au reprezentat un impediment în calea iubirii ei și a lui Harry.

Ducesa a ajuns în presa de scandal din cauza tatălui ei, Thomas Markle, care s-a lăsat pozat de paparazzi înainte de nuntă, iar apoi nu și-a mai condus fiica la altar din cauză că ar fi suferit un atac de cord. De atunci, se pare că Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei. În schimb, acesta a decis să dea publicității câteva imagini cu celebra sa fiică.

Din fotografii se vede că Meghan a fost un copil plinuț și vesel. Aceasta a moștenit părul creț al mamei sale și o parte din trăsăturile tatălui ei.

Citește și: Meghan Markle, furioasă că nu mai poate folosi cuvântul „royal” în brandul său

În prezent, Meghan și Harry au părăsit rolurile de seniori ai Casei Regale și odată cu asta și-au pierdut și titlurile regale. Cei doi s-au mutat în Los Angeles împreună cu fiul oor în vârstă de 1 an, Archie Harrison.

Vezi în Galeria FOTO cum arăta Meghan Markle în copilărie.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter