Cum arăta Marcel Pavel în tinerețe. Este greu de recunoscut

De Oana Savin, pe
Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, vocea sa fiind inconfundabilă. Artistul a împlinit de curând vârsta de 60 de ani și susțin că se simte în continuare tânăr.

Toată lumea îl știe pe Marcel Pavel tuns zero, aceasta fiind imaginea care l-a consacrat. Însă a fost o perioadă când acesta a avut părul lung, fiind acum greu de recunoscut.

„Evident că pe plan profesional întotdeauna îmi doresc mai mult. Cum mă simt la 60 de ani? Probabil ca la 50 de ani și 40 de ani. Întotdeauna mă voi simți tânăr, în special în sufletul meu. Dacă esti tânăr fizicul va conta mai puțin, dar trebuie să ținem cont și de asta”, a declarat Marcel Pavel pentru Libertatea.

„Ce-mi doresc? Să știu că toți cei din jurul meu sunt sănătoși, familia mea, prietenii mei. E cel mai frumos cadou și vine de la Dumnezeu. Acesta este cadoul ce mă va bucura mereu – numai vești bune”, a mai spus el.

Citește și: Soția lui Andrei Ștefănescu, mesaj dur pentru fani, după ce artistul a dezvăluit că are COVID-19

Pavel, care face parte dintr-o familie de muzicieni, a început studiile muzicale la vârsta de 6 ani, la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel, unde a studiat violoncelul și pianul. Apoi a urmat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Piteşti, studiind în paralel percuţia şi îndreptându-se spre rock.

Timp de câțiva ani a cântat la chitară bass și tobe, pentru ca mai apoi să își reia studiile la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti – Secţia Canto clasic.

Vezi în Galeria FOTO cum arăta Marcel Pavel în tinerețe, cu părul lung.

Sursă foto: Instagram, Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter