Marcel Pavel, Monica Anghel și AMI, surprinși de cutremur în Chișinău: „Am preferat să ieșim din hotel”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 noiembrie 2022, 17:37

Marcel Pavel a povestit pe rețelele de socializare că seismul cu magnitudinea de 5,3 pe scara Richter din această dimineața s-a resimțit și în Chișinău. Artistul, Monica Anghel și AMI au ieșit din hotel preventiv.

Marcel Pavel a dezvăluit că în momentul în care s-a produs cutremurul din România se afla într-un hotel din Chișinău, Republica Moldova. Artistul și alte două colege de scenă, Monica Anghel și AMI, s-au trezit din somn din cauza seismului și au părăsit preventiv hotelul.

Un fleac, ne-a… zgâlțâit! Am speranța că sunteți bine cu toții! Ne-a zgâlțâit puțin cutremurul aici la Chișinău, de fapt ne-a trezit din somn și am preferat să ieșim din hotel (preventiv) și să ne plimbăm prin parc! Eu, Monica Anghel și AMI cu zâmbetul pe buze… nu de-alta, dar să alungăm energia negativă și să ne ascundem puțin teama! Dumnezeu să ne ocrotească! a transmis artistul.

Citește și: Cristina Ștefan, despre lupta pentru a deveni din nou mamă: „M-am rugat mult… mulți ani”

Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte: „Am vrut să se întâmple cu discreție”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai sunt împreună. „O despărțire ca oricare alta!”

David Archuleta a dezvăluit că este homosexual. Artistul a fost logodit cu trei femei

Seismul a fost resimțit și în București

Cutremurul din această dimineață s-a produs în județul Buzău, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 148, 8 kilometri și s-a resimțit atât în București, precum și în alte orașe din țară. Pe lângă România, seismul s-a resimțit puternic și în Bulgaria, Moldova, Serbia și Ucraina.

Inițial, magnitudinea cutremurului care a avut loc la ora 06:50:26, a fost estimată la 5,5 grade pe scara Richter, dar INCDFP a precizat ulterior că seismul a avut o magnitudine de 5,3 pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs la 69 km nord-est de Ploiești, 76 km est de Brașov, 114 km vest de Brăila, 117 km vest de Galați, 118 km nord de București, 126 km sud de Bacău și 148 km nord-est de Pitești.

Acesta este al doilea seism produs joi dimineață și cel mai puternic care a fost resimțit în România în ultimii doi ani. Primul a avut loc la ora 06:22:47 și a avut o magnitudine de 3.1, la adâncimea de 107.9 kilometri. Acest seism s-a produs în zona seismică Vrancea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter