Marcel Pavel, în lacrimi despre pierderea mamei sale: „Mi-e foarte greu”

De Unica.ro, pe

Mama lui Marcel Pavel (61 de ani) s-a stins din viață în august 2021. Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, solistul a vorbit despre cât de tare l-a afectat pierderea mamei lui. „Mama, acum 50 de ani! P.S. ADIO, MAMĂ SCUMPĂ! TE VOI IUBI MEREU! DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN RAI”, scria interpretul în mediul online, pe 14 august 2021.

Marcel Pavel, despre pierderea mamei sale: „Mi-e foarte greu”

,,Mi-e foarte greu fără mama, s-a rupt ceva din mine. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest lucru, dar face parte din viață. Între mine și mama a fost o legătură puternică. Cred că eram preferatul ei, deși ne iubea pe toți la fel. Pentru mama, cuvintele sunt prea puține”, a declarat Marcel Pavel în lacrimi, la Antena Stars.

„Îmi doresc din tot sufletul ca toți oamenii să simtă această pierdere cât mai târziu. Este inevitabil, pentru că așa este viața, dar eu am crezut că nu mi se poate întâmpla. Eram naiv, nu am vrut să accept, nici acum nu pot accepta”, a continuat.

,,Am fost la Câmpulung Muscel să o revăd pe sora mea. După ce a murit mama, eu nu am mai fost acolo, nu pot intra în casă, acolo unde ea a stat. Mi-am revăzut sora, îi iubesc enorm pe frații mei. De câte ori ajung în Câmpulung am tendința de a mă duce acasă să o văd pe mama, așa a fost instinctul și m-am oprit, am început să plâng și am spus stop. Am trecut prin fața blocului și am mers mai departe. Mi-e foarte greu să accept”, a mai spus artistul.

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv, cu o teamă de nedescris la această fatalitate, crezând, totuși, că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR, PRINTRE STELELE ETERNITAȚII! ADIO… SAU LA REVEDERE, SCUMPĂ MAMĂ!”, a mai scris Marcel Pavel în mediul online, în august 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

Marcel Pavel, probleme de sănătate la un an după ce a avut COVID-19

Gina Matache, mama Deliei, a avut COVID-19. Cum se simte acum artista

Camelia Mitoșeru, de urgență la spital. Actrița a suferit un atac cerebral

Marcel Pavel și soția lui, Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova, formează un cuplu de aproape 28 de ani. Perechea s-a căsătorit în anul 1992 și are împreună trei copii, doi fii și o fiică. În urmă cu ceva timp, soția artistului a povestit cum s-au cunoscut.

„L-am cunoscut în 1992. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, și cum aș fi putut spera? Eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare!”, spunea Violeta în trecut, pentru Femeide10.ro.

„Am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins. De atunci a început viața mea aici. Inițial, părinții mei s-au supărat. Le-a fost greu că am plecat așa departe de țară, dar apoi au devenit înțelegători. Au avut încredere în mine și m-au lăsat să-mi aleg destinul”, a mai povestit Violeta.

Sasha și Richard, fiii cuplului, împărtășesc pasiunea tatălui lor pentru muzică. În anul 2013, familia a fost întregită de fiica perechii, Ioana Yuvenalia, numită după bunicul din partea mamei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter