Marcel Pavel și-a salvat fratele de la moarte: „Am cheltuit 30.000 de euro!” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Duminică, 29 ianuarie 2023, 01:49

FRESH by UNICA este noua emisiune online care vă aduce în față dezvăluiri exclusive, întâmplări nespuse și provocări de neratat. De astăzi, de la ora 20:00, începe aventura pe canalul nostru oficial de YouTube, pe Facebook Unica.ro și pe www.unica.ro. Primul invitat important este Marcel Pavel. Cântărețul s-a destăinuit și a făcut mărturisiri neștiute despre familia sa, despre carieră și durerile unui artist. Ce crede despre trending-ul actual, despre generația tânără din muzică, când se căsătorește religios cu mama copiilor lui și multe altele, veți afla direct de la Marcel Pavel, la FRESH by UNICA. Așadar, nu ratați marea premieră!

Marcel Pavel (63 de ani) este un cântăreț care s-a impus pe piața muzicală din România cu vocea lui inconfundabilă. Crescut într-o familie modestă, artistul nu a uitat niciodată de unde a plecat, iar succesul dobândit pe parcursul carierei sale nu l-a schimbat, ba mai mult, l-a făcut să-și ajute mama și frații.

În exclusivitate pentru FRESH by UNICA, Marcel Pavel a povestit un episod dureros din viața lui, când unul dintre frații săi s-a aflat la cumpăna dintre viață și moarte.

Marcel Pavel a plătit 30.000 de euro pentru sănătatea fratelui său

„Nu sunt așa un mare cheltuitor, eu mi-am ajutat familia tot timpul! Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1000 de euro pe lună. Treizeci de ani asta am făcut eu, când am început să-mi permit. Am ajutat familia, pe sora mea, pe frații mei i-am ajutat cu ce am putut.

Pe fratele meu care a avut un infarct, cel mijlociu, a fost operat pe cord, apoi a făcut ocluzie intestinală, am cheltuit cred că vreo 30.000 de euro. Sunt niște economii pe care probabil că faci un efort enorm să reușești să strângi un bănuț, dar când e vorba de familie, pentru mine este pe primul plan. De ce să am eu și ei să nu aibă?! Adică ce fericire mai am eu, înseamnă că sunt un egoist! Trăim decent, suntem uniți, dar nu suntem bogați!” a povestit, în exclusivitate, la FRESH by UNICA, Marcel Pavel.

Artistul este strâns legat de frații lui pe care nu-i lasă la greu și spune că banii nu au fost niciodată un motiv de ceartă între ei și s-au ajutat, după posibilități.

„Cu sora mea mă înțeleg extraordinar de bine. Cu fratele meu cel mare, care este plecat în Germania, s-a creat o mică distanță așa, nu neapărat sufletească, dar de comunicare. Dar când ne vedem, ne bucurăm unii de alții. Micky Pavel trăiește la Câmpulung. Ne înțelegem foarte bine, ne respectăm foarte mult, contează foarte mult, ne iubim.” s-a destăinuit Marcel Pavel, la FRESH by UNICA.

Marcel Pavel: „Jur că nu sunt bogat!”

Artistul nu s-a lăsat influențat de bogății și spune, cu mâna pe inimă, că traiul lui este decent, departe de a fi vreun milionar în euro. Banii agonisiți cu trudă îi gestionează minuțios.

„Nu sunt bogat, nu! Jur că nu sunt bogat! Bogat sunt că am o familie extraordinar de frumoasă, am niște copii buni, frumoși, talentați. Nu sunt bogat, vorbesc serios, nu sunt. Adică, nu mânii pe Dumnezeu, dar trăiesc decent.” a mărturisit Marcel Pavel la FRESH by UNICA.

În copilărie a dus lipsa banilor, dar când situația lui financiară s-a îmbunătățit, Marcel Pavel spune că nu și-a schimbat caracterul și a continuat să fie alături de familia lui, să-și ocrotească mama și să-și sprijine toți frații.

Când vorbește despre copilăria sa, artistul este nostalgic. Părinții lui reprezintă un punct sensibil pentru el. Pierderea lor l-a schimbat pe Marcel Pavel, care își plânge mama în fiecare zi.

„Mama era de o bunătate extraordinară și de o înțelepciune nemaipomenită. Un om simplu, foarte simplu. Ne-am iubit enorm efectiv, o legătură extraordinară. O femeie extraordinară. Sasha seamănă și cu mama mea, și cu mine.” a spus Marcel Pavel despre mama lui, considerată pentru el cea mai importantă ființă din lume.

Marcel Pavel, distrus de moartea părinților lui

Un exemplu marcant în viața artistului a fost tatăl lui. Un om sobru și dur care l-a învățat pe Marcel Pavel să-și urmeze visurile și să ajungă pe cele mai mari scene, deoarece era născut pentru a face muzică la un nivel înalt.

„Tata, un genial de altfel, avea auz absolut, îl moștenește Richard, băiatul meu cel mare, pe tata. Un violonist extraordinar tatăl meu, un om de muzică, dar destul de dur cu noi, foarte dur. Foarte dur, avea dreptate pe undeva, câteodată era exagerat, mai mereu. Își dorea foarte mult să realizăm ceva în viață. Și-a dorit foarte mult, eu zic că am reușit. O mică parte din pretențiile sale eu zic că le-am realizat.” a dezvăluit Marcel Pavel despre tatăl lui, în prima ediție a emisiunii FRESH by UNICA.

Părinții artistului i-au insuflat sfaturi de care a ținut cont toată viața lui.

„Pe părinți i-am iubit enorm, n-am cuvinte negative despre părinții mei, n-am cum, nu am de ce. Le mulțumesc pentru că mi-au dat viață, le mulțumesc pentru că au avut grijă de noi atât cât au putut, la nivelul dânșilor, dar pot să spun că mi-e tare dor de ei.” a declarat Marcel Pavel despre părinții lui.

Îndemnurile tatălui său îl urmăresc și acum pe cântăreț. Vorbele părinților i-au dat putere lui Marcel Pavel pentru a munci asiduu în lupta de a ajunge recunoscut pentru talentul său. Atât el, cât și frații lui au cariere muzicale.

Despărțirea de părinți a fost cruntă pentru artist. Dacă moartea tatălui său l-a marcat, cea a mamei lui l-a distrus complet.

„Pe maică-mea când am pierdut-o acum un an și jumătate, am avut o durere enormă. Sufăr în fiecare zi! Mă gândesc tot timpul la dânsa. Cu mama am avut o legătură mult mai strânsă decât cu tata, să fiu sincer!” a povestit, la FRESH by UNICA, Marcel Pavel despre mama lui.

Artistul încă își plânge mama

Marcel Pavel își amintește în fiecare zi de mama lui și este împăcat cu gândul că mereu a avut grijă de ea, a ocrotit-o și a ajutat-o cum a putut mai bine.

„Grija pe care i-am purtat-o mamei a fost extraordinară, până în ultima clipă. Am avut grijă foarte mare de mama mea. Adică nu am lăsat-o la voia întâmplării pentru că știu cât de mult s-a chinuit și a suferit pentru noi să ne crească așa cum a putut dânsa, iar familia noastră este foarte unită, foarte, foarte unită. Frați, surori, nepoți, verișori, când ne unim de sărbători. Discutăm aproape în fiecare zi, ne sunăm, este o legătură foarte frumoasă, de respect și de iubire.” a dezvăluit Marcel Pavel, în exclusivitate, la FRESH by UNICA.

Artistul nu s-a împăcat cu pierderea celei care i-a dat viață, iar suferința pe care o simte persistă. Orice gând, orice amintire legată de cea mai importantă ființă din viața lui, îl face pe Marcel Pavel instant să lăcrimeze.

„Sufăr foarte mult, foarte mult, enorm. Ființa cea mai scumpă din Univers, mama mea!” a spus cu lacrimi în ochi Marcel Pavel la FRESH by UNICA.

Iuvenalia, minunea familiei Pavel

Marcel Pavel are o familie cu care se mândrește. Soția lui, Violeta, i-a dăruit doi băieți și o fetiță. Mezina Iuvenalia a venit ca o surpriză în viața lor și i-a bucurat nespus.

„Nu am hotărât! Tocmai că a fost accidental! Vorbesc foarte serios! Cu mijloace de contracepție extraordinar de sigure. A venit ca o surpriză șocantă pentru mine cel puțin, la vârsta mea. E destul de greu, că abia crescuse ceilalți și am zis că stăm și noi mai liniștiți, a apărut Iuvenalia. Dar bucuria cea mai mare este aceasta pentru că a apărut ea. Mă menține tânăr, mă simt extraordinar.” a afirmat fericit artistul, despre fetița lui.

Ce alte dezvăluiri interesante a mai făcut Marcel Pavel, în cadrul emisiunii FRESH by UNICA, vedeți astăzi, de la ora 20:00, pe canalul nostru oficial de YouTube, pe Facebook Unica.ro și pe www.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter