A murit Ion Cercel, fost pianist în trupa Sistem din care a făcut parte și Marcel Pavel

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 17:26

Muzicianul Ion Cercel a încetat din viață. Ion Cercel era pianist în trupa Sistem, în anii ’80, din care a făcut parte și Marcel Pavel. Anunțul decesului a fost făcut de soția muzicianului, printr-o postare în mediul online.

”Acum 28 de ani te-am întâlnit. 28 de ani fericiți și împliniți lângă omul drag și mult iubit… câtă suferință crezi că am să pot duce, dragul meu? Câte lacrimi crezi că mai am?  Sunt devastată… sufăr și te strig, dar tu nu mă mai vezi… nu mă mai auzi… ce va fi viața mea de acum?

Cum am să pot trăi fără tine? Cum? Am sufletul gol… știi cât te-am iubit??? Știi cât sufăr??? Te iubesc infinit dragul meu! Nu pot vorbi la trecut de tine, vei fi mereu în inima mea. Inima mea frântă de atâta durere. Drum lin către îngeri, iubirea mea. Într-o zi vom fi din nou împreună…”, a scris Mihaela, soția lui Ion Cercel, pe Facebook.

Citeşte şi: Rapperul Slim 400 a fost împușcat mortal la 33 de ani

La rândul său, Marcel Pavel a postat pe contul său de socializare o fotografie din 1985 cu trupa Sistem în care se află alături de colegii săi.

“Am descoperit această fotografie ce datează din vara anului 1985, cântam la barul „Melody” din București, în vremea aceea făcând parte din trupa „SISTEM” și având rolul de solist vocal și baterist! Eram o trupă de artiști tineri cu dorința de afirmare, dar și cu dragoste și multă pasiune pentru muzică!

Trupa era formată din (de la stânga la dreapta): Gabriel Nacu (chit. solo, chit.bas), Mihai Arthur (chit.solo și chit.armonie), EU😍 ( solist vocal și „tobar”), și Ion Cercel (pian și keyboards) RIP🖤! P.S.Anunț cu profundă tristețe în suflet dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă, pianistul Ion Cercel! Dumnezeu să-l odihnească în pace!🙏🙏” – este mesajul transmis de Marcel Pavel.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter