A murit mama lui Marcel Pavel. Mesajul transmis de artist

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 11:35

Marcel Pavel este în doliu după ce mama sa a murit. Artistul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care vorbește despre pierderea suferită.

Marcel Pavel a transmis prin intermediul unui mesaj emoționant publicat pe Facebook că mama lui s-a stins din viață. Artistul a vorbit deschis despre ce simte în aceste momente grele.

Am avut mereu această teamă și anume teama de a-mi pierde părinții. M-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!

Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor, printre stelele eternității. Adio… sau la revedere, scumpă mamă!

Printre primele persoane care i-au transmis condoleanțe s-a numărat Mihaela Rădulescu. „Odihnească-se în pace… Sunt sigură că a fost mereu mândră de tine”, i-a spus vedeta.

Citește și: Inventator danez, condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis o jurnalistă suedeză

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

Dieta cu care Cristina Șișcanu a slăbit 20 de kilograme

O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fiica de 3 ani. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

Marcel Pavel, tratament pe viață din cauza bolii COVID-19

Marcel Pavel a trecut prin momente cumplite și în 2020, atunci când a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Solistul a trecut printr-un coșmar și a fost la un pas de moarte.

Din patru în patru ore îmi făceau injecții. Eram terminat, bulversat, chiar și pentru anxietate mi-au dat niște pastile. Mi-au salvat viața. Am tușit cu sânge, cine nu s-ar speria?

Am avut cheaguri de sânge la plămâni, am fost la un pas să mă intubeze. Am gândit că, dacă ajung acolo, s-a terminat cu mine. Dacă mai stăteam o zi acasă și nu mă internam, muream”, povestea Marcel Pavel la Antena 1, după ce a fost externat din Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Din cauza problemelor cardiace provocate de COVID-19, acesta trebuie să ia un tratament pe viață.

Am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare. Toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19. Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar, dacă le iau, ajung undeva la 13,7, în condițiile în care, înainte să mă îmbolnăvesc de COVID-19, aveam 12,8”, a mărturisit Marcel Pavel pentru Playtech.ro.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter