Cum arăta Madonna la 18 ani? Pozele nud cu diva vor fi scoase la licitație

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 noiembrie 2017, 19:06
Madonna are în prezent 59 de ani și este una dintre cele mai cunoscute figuri publice de pe glob, o artistă care a reușit să revoluționeze industria muzicală și să schimbe mentalități.

Însă, Madonna nu a fost dintotdeauna o divă și nici nu a fost înzestrată cu o frumusețe ravisantă, iar dovadă stau pozele cu artista de pe vremea când avea doar 18 ani. Este vorba de un set de 108 fotografii în care, cea care avea să cucerească lumea ulterior, apare complet goală.

Madonna poze goala

La vremea respectivă Madonna și-a dat acordul să fie fotografiată goală de către Cecil I. Taylor, semnând inclusiv un acord cu acesta pe data de 19 mai 1977, iar ședința foto a avut loc la Art World Institute of Creative Arts din Londra. Imaginile vor fi scoase la licitație în această săptămână pe site-ul www.gottahaverockandroll.com. Publicatia TMZ a obținut în exclusivitate câteva dintre incitantele poze cu nudul Madonnei, precum și informația că licitația va începe de la suma de 800 – 1200 de dolari pe fotografie.

Madona poze nud

Fotografiile cu pricina fac parte din categoria celor pentru care Madonna s-a luptat aprig să nu fie scoase la licitație și făcute publice, alături de lenjeria sa intimă și o scrisoare adresată lui Tupac.

Citeste și – Uite-o pe Madonna ce dizgraţioasă este!

Citeste și – Madonna a purtat creaţia unei românce la Premiile Grammy

Sursă foto: TMZ.com, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter