Cum arăta Kim Kardashian în copilărie FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 16:10
Kim Kardashian a postat o fotografie pe rețelele de socializare de când era mică, spre încântarea fanilor ei.

Acum este o mare vedetă de televiziune și chiar a anunțat că studiază dreptul pentru a deveni avocat, însă Kim Kardashian a avut o copilărie normală.

După ce au văzut fotografia de pe Instagram, mulți admiratori ai vedetei au afirmat că fiica ei, Chicago, seamănă izbitor cu ea.

 

View this post on Instagram

 

Baby K

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Cine este Kim Kardashian

Kimberly este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O.J. Simpson, Robert Kardashian, care a decedat în anul 2003 din cauza cancerului.

Vedeta a urmat studiile unei școli romano-catolice de fete din Los Angeles, după care s-a înscris la universitatea Pierce din California, pe care însă a abandonat-o.

Acum, Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 – provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat – ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kardashian este măritată cu rapperul Kanye West cu care are trei copii: North, Saint și Chicago. Cei doi urmează să devină din nou părinți, prin intermediul unei mame surogat.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter