Cum arată Iulia Albu nemachiată. „Ai evoluat superb!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 octombrie 2021, 18:27

Iulia Albu (40 de ani) a postat în mediul online o fotografie surprinsă dis de dimineață, nemachiată și fără filtre. Deși devenită cunoscută pentru aparițiile sale vestimentare ieșite din tipare, în ultimii ani, fashion editorul a optat pentru outfituri mult mai „cuminți” și pentru machiaje din ce în ce mai naturale.

Cum arată Iulia Albu nemachiată. „Ai evoluat superb”

„Ești imperială! ❤️; Cea mai frumoasă femeie din România; Ești chiar faină!!! 😍; Foarte frumos naturală 😍❤️; Tot frumoasă ești și fără machiaj 😍; Mă bucur că ești naturală și că nu ai copiat exemplul altora de a-și poci fața. Ești divină, dragă Iulia!; Cât de superb ai evoluat!!; Frumoasă precum un înger ❤️”, au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive.

„Fără botox?; Fără filtre și machiaj, doar botox 😁🤪; E ok pentru câte fillere ai în față. Ți-am văzut poze de acum 10-15 ani în care ai cearcăne, altă sculptură a feței și altă calitate a pielii. E un curaj dat de botox & co., nicidecum de naturalețe”, au fost câteva dintre reacțiile negative ale postării.

De-a lungul timpului, Iulia a optat pentru mai multe artificii de ordin estetic. Despre unele dintre ele a vorbit, despre altele nu. Designerul a admis că a suferit o intervenție de subțiere a gleznelor. „Da, am avut niște glezne mai groase. Este ridicol, știu, mai ales având în vedere restul siluetei mele filiforme. Ce să spun?! O femeie puternică trebuie susținută de niște glezne pe măsură”, mărturisea în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iulia Albu l-a acuzat pe Mihai Albu că și-a expus fiica la COVID-19. Cum a răspuns designerul

Iulia Albu l-a acuzat pe Mihai Albu că și-a expus fiica la COVID-19. Cum a răspuns designerul

Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe iubitul ei, Mike: „Nu știa cine sunt. Nu știa de găină…”

În aceeași perioadă, Iulia a suferit o intervenție la nivelul scalpului. „Este adevărat, domnița a suferit o intervenție la nivelul scalpului. Are ca scop întreținerea unui păr sănătos, stimularea și regenerarea acestuia. Pentru că domnița vrea să aibă plete frumoase și bălaie, în ciuda coafatului zilnic și a folosirii produselor de hairstyling”, a dezvăluit la vremea aceea.

În decembrie 2020, Iulia a apelat la un tratament facial. „Ador suma imperfecțiunilor mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum. Am decis să scap de ele asumat și corect. Mai trebuie să mă ocup de o rozacee sâcâitoare, din fericire nu foarte avansată, să descopăr un sport pe care îl pot face de acasă și gata, mă declar satisfăcută”, mai spunea designerul cu un an în urmă.

Deși nu a admis niciodată, comparând fotografiile din trecut cu cele din prezent, vedeta pare să-și fi modificat subtil forma și volumul buzelor.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter