Cum arată gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Micuțele au împlinit 1 an

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 martie 2020, 16:38
Valentina Pelinel devenea în urmă cu un an mamă pentru a doua oară. Soția lui Cristi Borcea, care pe atunci își ispășea pedeapsa în închisoare, aducea pe lume gemenele, pe Indira Maria și Rania Maria, chiar pe data de 1 martie. Iată că micuțele au împlinit 1 anișor și Valentina le-a fotografiat cum nu se poate mai emoționant: în brațele tatălui, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, 38 de ani, și Cristi Borcea, 49 de ani, s-au căsătorit în toamna anului trecut. Cei doi se iubesc de câțiva ani de zile și mai au împreună un băiețel, pe nume Milan, în vârstă de 3 ani, micuțul fiind cel de-al șaptelea copil al omului de afaceri și primul al Valetinei Pelinel.

Valentina Pelinel trăiește în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața sa, ipostaza de soție și mămică devotată potrivindu-i-se de minune: „Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, – a spus soţia lui Cristi Borcea pentru ciao.ro.

Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 și până în 2011. După divorț s-a căsătorit imediat cu Alina Vidican, însă la fel de repede au și divorțat. Pe de altă parte, Valentina Pelinel, manechin de profesie, a fost căsătorită cu Cristian Boureanu timp de 7 ani, cei doi divorțând în 2014.

Citește și – Valentina Pelinel are o soră secretă. Cum arată aceasta

Vezi imaginile cu gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea în galeria foto de mai sus! 

Citește și – Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul niciodată. Care este motivul

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter