Cum arată fiica Ralucăi Moianu. A luat locul 3 la Miss Boboc

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 noiembrie 2019, 17:45
Fiica Ralucăi Moianu s-a transformat într-o adevărată domnișoară și este foarte frumoasă. Mara a câștigat locul 3 la Miss Boboc, iar mama sa s-a mândrit cu performanța adolescentei pe conturile de socializare.

Mara, fiica Ralucăi Moianu, are 15 ani și tocmai a intrat la liceu, în clasa a noua. Aceasta a ales să se înscrie la concursul de miss organizat și, iată, a și urcat pe podium, iar mama sa este foarte mândră de curajul s[u: „22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019 colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curaj sa se înscrie, a muncit mult sa iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 in seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă”, – a scris Raluca Moianu în dreptul imaginii de pe Facebook.

Cum arată fiica Ralucăi Moianu. A luat locul 3 la Miss Boboc

Raluca Moianu a trecut printr-o perioadă dificilă în vara anului trecut, după ce soţul său și tatăl Marei, comentatorul sportiv, Marius Ancuţa, a murit. Cu toate că erau divorțați din 2013, după ce aceasta l-a înșelat cu un coleg de breaslă, cei doi au decis, de dragul fiicei lor, să-și mai dea o șansă și să se împace, mutându-se din nou împreună, însă timpul a fost foarte scurt pentru ei.

Cum arată fiica Ralucăi Moianu. A luat locul 3 la Miss Boboc

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter