Cum arată fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Andra locuiește în America și are 29 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 09 aprilie 2018, 08:35
Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 64 de ani, se poate mândri în toate zările cu fiica sa, Andra, care îi poartă trăsăturile cu mândrie, ba chiar îi face concurență și la voce.

Gheorghe Gheorghiu, artistul care ne-a cucerit iremediabil inimile cu melodia Unde dragoste nu e, nimic nu e, se pregătește să intre într-un nou rol, unul extrem de important. Fiica sa, Andra, în vârstă de 29 de ani, va ajunge în curând la altar. Alesul inimii sale este un cetățean american pe nume Abbos Roohparvar, iar fericitul eveniment va avea loc în SUA, având în vedere că Andra este stabilită acolo de aproape 20 ani, împreună cu mama sa, Camelia.

Gheorghe Gheorghiu si fiica sa, Andra

Gheorghe Gheorghiu și fiica sa, Andra Gheorghiu

În luna decembrie a anului trecut, Andra a fost ceruta în căsătorie și a primit inelul de logodnă: „Să fie într-un ceas bun, să fie fericiți și împliniți! Pentru noi, părinții, a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră! Îți mulțumim Andra și te iubim mult! În sfârșit avem doi copii, Andra și Abbos.” – a transmis Gheorghe Gheorghiu la momentul respectiv pe pagina sa de Facebook.

Andra Ștefania Gheorghiu locuiește în San Jose, aproape de San Francisco, acolo unde a și studiat și lucrează în prezent. A absolvit masterul în Arta comunicării și Tehnologiei avansate, este pasionată de muzică, sport și fotografie, dar adoră și călătoriile, nu de puține ori, fiica lui Gheorghe Gheorghiu alegând România ca destinație de vacanță. În copilărie a făcut parte din grupurile ”Alegreto” și ”Școala Minivedetelor”, iar primul său album a apărut pe vremea când avea doar opt ani.

Andra Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu a fost căsătorit o singură dată, cu Camelia, însă mariajul lor a durat doar 5 ani, în urma poveștii de iubire născându-se Andra, unica fiică a cuplului și a lui Gheorghe Gheorghiu. Dacă îndrăgitul artist și-a format o reputație de Don Juan de-a lungul timpului, fosta sa soție și-a refăcut viața alături de un american pe nume Steve, cei doi rămânând în relații foarte bune. De aproximativ trei ani, Gheorghe Gheorghiu este rezident în Nevada, California, acolo unde susține dese concerte, dar în fiecare an se reîntoarce în țara sa natală.

Gheorghe Gheorghiu alaturi de fiica sa, Andra, fosta sa sotie, Camelia, si Steve

Gheorghe Gheorghiu alături de fiica sa, Andra, fosta sa soție, Camelia, și Steve

Citește și – Cum arată și cine este soțul Ancăi Țurcașiu

Citește și – Angela Similea, o poveste de viață tulburătoare. A fost căsătorită de 4 ori, dar l-a iubit pe Florin Piersic

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter