Cum arată Denise Rifai fără machiaj. Rareori se afișează așa

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 11:38

Denise Rifai (36 de ani) este rareori surprinsă fără machiaj, jobul de prezentatoare TV impunându-i, printre multe altele, și aplicarea unui strat generos de machiaj, din pricina luminilor puternice din platourile de televiziune. Recent, jurnalista a publicat pe Instagram un selfie din prima zi de concediu.

Cum arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj. Rareori se afișează așa

În fotografia respectivă, moderatoarea show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai” poartă mai puțin machiaj decât de obicei, însă în trecut, tot pe Instagram, jurnalista a publicat mai multe imagini în care nu poartă niciun strop de machiaj. Imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Denise Rifai, răsfățată ca o prințesă în copilărie

Recent, pentru Impact, Denise Rifai a vorbit despre copilăria ei, mărturisind că a fost tratată ca o prințesă de părinți, dar și de prietenii acestora.

„M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Tata avea mulți băieți, prietenii lui arabi, și îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mâini și alintându-mă mai mult singură, așezându-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebându-i foarte cald: «Ce cadou mi-ați adus?». Și trebuia să fie puțin aur”, a povestit jurnalista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai a recunoscut care sunt plăcerile ei vinovate

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai spune adevărul: ce crede despre parodiile cu ea de pe YouTube

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai, planuri de căsătorie: „Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii”

„Eram așa cum era telenovela aceea cu Jade, «Clona», era fetița ei, Samira, cam așa eram și eu când eram mică. Îmi plăcea foarte mult să stau între oameni mari și să fiu prințesă. Am avut o copilărie foarte frumoasă. Mi-ar plăcea să am un copil, o fetiță poate, și să aibă și ea copilăria mea, să pot să fiu și eu pentru ea așa cum au fost părinții mei pentru mine”, a completat.

Despre relația pe care o are acum cu părinții ei, prezentatoarea TV a mai spus: „Mama este femeia care mi-a dat toată libertatea din universul acesta, m-a acceptat în toate formele mele și e fericită cu orice formă de fericire a mea, dar tata e viața mea, pentru că e bărbat și e protecția mea”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter