Cum arată David Beckham la 42 de ani. Imagini cu fostul fotbalist la plajă, alături de familia sa

De Mădălina Manole, pe
Cu toate că s-a retras din activitate, David Beckham continuă să fie o apariţie plăcută şi apreciată de fiecare dată când iese în public

.

Chiar dacă nu se mai poate lăuda cu abdomenul scluptat de odinioară, fostul căpitan al naţionalei Angliei se menţine foarte bine, având în vedere că anul acesta a împlinit 42 de ani. Drept dovadă stau fotografiile recente în care David a fost surprins pe plaja din Malibu, California, alături de familia sa.

David Beckham

Cu o atitudine relaxată, îmbrăcat într-un şort roşu şi cu o şapcă pe cap, David Beckham şi-a petrecut ziua întreagă în compania celor patru copii ai săi, Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper. Cu toate că soţia sa, Victoria, nu a fost prezentă la escapadă, fotbalistul a avut grijă că cei mici să se distreze la cote maxime.

David Beckham

David Beckham şi-a etalat aptitudinile de surfer, a înotat, a alergat pe plajă şi, aşa cum era de aşteptat, a jucat fotbal cu băieţii săi. Cea mai răsfăţată a fost Harper, fetiţa celebrului cuplu, care a fost plimbată în braţe prin valurile oceanului de către tatăl său.

David Beckham

David și Victoria Beckham sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. La începutul anului, cei doi și-au reînnoit juramintele de credință, după o căsătorie de 18 ani.

David Beckham

Citește și – Un tătic model! David Beckham, cu toţii copiii în parc

Citește și – David Beckham, sexy într-o nouă reclamă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter