Cum arată copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie

De Mădălina Manole, pe
Mădălin Ionescu este de trei ori tătic și este cel mai fericit soț din lume, având-o alături pe Cristina Șișcanu. Toate acestea reies, fără urmă de îndoială, din fotografiile pe care cei doi le publică constant pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc de câțiva ani buni o frumoasă poveste de dragoste, iar anul acesta au devenit părinții Petrei, primul copil împreună. Fostul prezentator de la Kanal D mai are doi copii din căsnicia anterioară, pe Ștefania, în vârstă de 19 ani, și pe Filip de 14 ani. Mândru și peste măsură de fericit, Mădălin Ionescu a publicat recent o fotografie de familie care-i înfățișează pe toți la petrecerea de 6 luni a micuței Petra.

Madalin Ionescu Cristina Siscanu si familia

Mădălin Ionescu, care a renunțat, deocamdată, la televiziune pentru a se ocupa mai mult de familie, traversează, cu siguranță, cea mai frumoasă și liniștită perioadă din viața sa. Fostul prezentator a trecut in ultimii ani printr-un divorț tumultos, urmat de un proces prin care a câștigat custodia celor doi copii din prima căsnicie.

Cristina Șișcanu a devenit mamă vitregă pentru Ștefania și Filip, rol care nu pare a o deranja absolut deloc. Ba, mai mult, jurnalista manifestă un atașament deosebit față de Filip, cu atât mai mult cu cât acesta suferă de autism. Fotografiile în care apăr cei doi îmbrățișați sunt grăitoare și evidențiază sentimentele pe care și le poartă reciproc.

Cristina Siscanu si Filip Ionescu

Cristina Șișcanu alături de Filip

Citește și – Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit șase ani de căsnicie

Citește și – Cum arată fosta soție a lui Mădălin Ionescu și cu ce se ocupă

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter