Cel mai așteptat film al anului vine în curând pe Netflix. Când va putea fi urmărit pe platforma de streaming / Video

De Oana Savin, pe

Chris Hemsworth revine în forță pe micile ecrane, în cea de a doua parte a filmului „Extraction”. Mult așteptata peliculă va apărea în curând pe Netflix.

„Extraction 2” sau „Operațiunea de recuperare 2” îl readuce pe Hemsworth în rolul lui Tyler Rake, un mercenar care operează pe piața neagră. Fanii filmului vor putea urmări acum o nouă aventură periculoasă în care se avântă îndrăgitul personaj, la 3 ani de la lansarea primului film „Extraction”.

Chris Hemsworth revine în Extraction 2, pe Netflix

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în „Extraction 2”, continuarea apreciatului film de acțiune Netflix, „Extraction”. După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor a unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută.

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna aprilie. „The Last Kingdom”, pelicula pe care nu vrei să o ratezi

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține lui Joe și lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film și îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili.

Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic „Ciudad” scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González. 

Citește și: Filmul românesc de pe Netflix care a creat discuții aprinse. E pe primul loc la câteva zile de la lansare

„Extraction 2” este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, iar Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely sunt producători executivi.

Filmul va avea premiera pe data de 16 iunie, pe Netflix.

Cine este Chris Hemsworth

Christopher (chris) Hemsworth s=a născut pe 11 august 1983 la Melbourne, Victoria, Australia.

În anul 2011 a fost nominalizat la premiile BAFTA, la categoria „Cel mai bun actor în ascensiune”, în timp ce, cu un an în urmă, revista GQ l-a desemnat „Omul Anului”.

Citește și: Serialul Netflix așteptat de întreaga lume. Când va avea premiera Queen Charlotte / Video

Celebrul actor a fost descoperit în anul 2004, când a jucat în serialul australian „Home and Away”.

Chris Hemsworth a devenit cunoscut la nivel mondial odată cu primirea rolului zeului Thor, în filmele adaptate după benzile desenate Marvel. A jucat mai apoi și în Avengers (Răzbunătorii), în „Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător” și „Cabana din pădure”.

În total a jucat în peste 26 de filme, printre care „Doctor Strange”, „Bad Times at El Royale” și „Men in Black: International”.

Citește și: Producătorii serialului Netflix „The Crown” crează noi controverse. Scenele cu decesul Prințesei Diana „vor supăra Familia Regală”

În anul 2010 a cunoscut-o pe actrița Elsa Pataky cu care s-a și căsătorit, pe 25 decembrie, același an. Doi ani mai târziu s-a născut primul copil al cuplului, o fetiță, pe care au numit-o India Rose Hemsworth.

Hamesworth și Pataky mai au doi băieți gemeni, Sasha și Tristan, care au venit pe lume în martie 2014.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Chris Hemsworth, pe platourile de filmare ale filmului Netflix, „Extraction 2”.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter