Cum arată Andreea Ibacka nemachiată. „Când eram puștoaică, nu concepeam să ies din casă fără machiaj”

De Unica.ro, pe

Andreea Ibacka (36 de ani) a postat recent pe Instagram două imagini în care este nemachiată. „O poză la adevăr… Nemachiată, nefiltrată, needitată și nedormită”, a scris actrița pe una dintre fotografii. Andreea a devenit mama unui fiu, Tiago, pe 5 octombrie 2021. Andreea și soțul ei, Cabral (44 de ani), mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 3 ani.

Cum arată Andreea Ibacka nemachiată. „Când eram puștoaică, nu concepeam să ies din casă fără machiaj”

„Când eram puștoaică, nu concepeam să ies din casă fără un strop de machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram 🤪)!”, scrie actrița pe Instagram, în dreptul altei postări.

„Însă de vreo câțiva ani încoace mi-am făcut și mai mult curaj – zic eu cu mintea de apoi – și m-am prezentat fără „mască” dimineața în fața lui iubi, la muncă, la întâlniri importante, ba chiar și la discotecă ori la festival, fără să simt vreun disconfort. Cu o agendă mega încărcată, am scurtat timpul petrecut în fața oglinzii încă din primul val”, a continuat.

„Și, totuși, îmi place ca din când în când să mă văd așa. Cât despre rujul roșu, mi-e clar că-mi zăpăcește gândurile și mă transformă în personaj. 💄💋 Postarea aceasta trebuia să fie despre peretele din spatele meu, amenajat special pentru locul de joacă al lui Namiko. M-am hotărât să îi redecorez camera”, a încheiat actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Perechea a întâmpinat și dificultăți pe parcursul trecerii acestor ani. Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

La Antena Stars, vara aceasta, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter