Andreea Ibacka, despre revenirea lui Cabral în televiziune: „Este greu de pensionat”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 06 februarie 2023, 15:16

Cabral a luat o pauză de la televiziune, însă se pare că a avut alte câteva proiecte în desfășurare în această perioadă. Soția lui, Andreea Ibacka, a dezvăluit că simpaticul prezentator se va întoarce, însă, pe micile ecrane.

Cabral Ibacka a uimit întreaga țară când a anunțat că se retrage de pe post pentru o perioadă pentru că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa. Dar, prezentatorul se pare că intenționează să revină pe sticlă.

Andreea Ibacka, despre revenirea lui Cabral în televiziune

Andreea Ibacka a dezvăluit că soțul ei, care unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din țară, va aduce din nou zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Actrița nu a vrut să dea foatrte multe detalii, precizând că își va lăsa soțul să facă marele anunț.

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut”, a afirmat Andreea Ibacka pentru Ego.ro.

„Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a mai spus soția lui Cabral.

Citește și: Namiko, fiica lui Cabral, a împlinit 4 ani: ”Cel mai puternic om dintr-o carcasă micuță”

Citește și: Andreea Ibacka, primele declarații după ce a fost suspectă de cancer la sân. Soția lui Cabral, mărturii cutremurătoare: „M-am și operat”

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au decis să își prezinte fiul întregii lumi. Cum arată Tiago Ibacka / FOTO

Citește și: Cabral ia o pauză de la televiziune: „Am obosit. Muncesc de la vârsta de 17 ani”

Actrița are un nou proiect: „M-am întors practic pe TV”

Dacă Cabral mai stă puțin de platourile de televiziune, Andreea Ibacka a revenit deja pe sticlă, după ce, în urmă cu un an și cinci luni, a devenit mamă pentru a doua oară.

„M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum. Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%”, a afirmat actrița.

Andreea Ibacka spune că este norocoasă că beneficiază de ajutorul familiei sale, atunci când vine vorba de copii.

„Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește și s-a apucat de croșetat”, a precizat actrița pentru sursa citată.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cabral și Andreea Ibacka

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter