De ce au lipsit Cabral și Andreea Ibacka de la botezul fiului cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

De Unica.ro, pe

Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 de ani) și-au botezat fiul cel mic la începutul lunii mai. Marii absenți de la eveniment au fost Cabral (44 de ani) și soția lui, Andreea Ibacka (36 de ani). Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, găzduită de Adela, Andreea a explicat din ce motiv nu au ajuns ea și Cabral la petrecere.

De ce a lipsit Andreea Ibacka de la botezul fiului cel mic al Adelei Popescu

„Soțul meu l-a sunat pe Cabral să-l invite la botez”, a explicat Adela, completată de Andreea: „Care, Cabral, ca să vezi, are atâtea pasiuni încât era la raliuri”.

„Și a uitat să-ți comunice. Cred că asta a fost problema. Ați fost invitați la botez! Să fie clar!”, a insistat prezentatoarea TV. „Recunosc, Radu l-a sunat pe Cabral, al meu are și el o vârstă, nu era în București, a uitat să-mi comunice. Eu aș fi venit cu unul dintre copii și mi-a părut rău. Dar mi-a plăcut că m-ai sunat a doua zi. «Tu știi că noi te-am chemat la botez, da?»”, a mai povestit Andreea.

„Pentru că mi-a zis Irina (n.red.: Fodor). Morala este alta. De-acum, lucrurile importante trebuie discutate între femei”, a glumit Adela. „Eu, pentru că ai făcut cu o săptămână înaintea noastră botezul, atunci confirmam cu invitații și, știind de la Irina că faceți, am zis să nu sun, să mă chemi din complezență, ți-am dat mesaj. «Voi veniți la noi?» «Da». Sec. Zic, bine”, a mai povestit actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Momente de panică la botezul fiului lui Cabral. Casa vecinilor a fost cuprinsă de flăcări

Care a fost cel mai nebunesc loc în care Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dragoste

În ce relații au rămas Dan Bordeianu și Adela Popescu la 15 ani de la despărțire

Weekendul următor, Andreea și Cabral și-au botezat fiul, pe Tiago, în curtea casei lor. De la eveniment nu au lipsit nici Adela, nici Radu. Andreea și Cabral mai au o fiică, Namiko, în vârstă de trei ani. La rândul lor, Adela și Radu mai au doi fii, Alexandru (5 ani) și Andrei (3 ani).

În timpul botezului lui Tiago, un incendiu a izbucnit la casa alăturată. Evenimentul a avut loc în curtea cuplului.

„În mijlocul petrecerii, de fapt chiar spre început, vecinii noștri au făcut un grătar mai nereușit, mai bine făcut, făcut spre scrum. A fost un incendiu în toată regula. Acum râdem, glumim, pentru că s-a rezolvat, dar a fost un incendiu. Nimeni nu a fost rănit, au fost doar pagube materiale. A explodat butelia de la grătarul vecinilor. Eram deja în stradă, evacuaserăm. Toți cei 70 de invitați au ieșit. Am scos și câinii, toată lumea a fost în siguranță”, a povestit Andreea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter