Motivul pentru care Cabral și Andreea Ibacka au amânat petrecerea aniversară a fiului lor. Cum l-au sărbătorit pe Tiago

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 octombrie 2022, 13:22

Cabral și Andreea Ibacka au fost nevoiți să amâne petrecerea aniversară a fiului lor. Tiago a împlinit un an, dar a fost sărbătorit doar în familie.

Cabral și Andreea Ibacka și-ar fi dorit o petrecere aniversară pentru fiul lor Tiago, care a împlinit un an. Însă planurile le-au fost date peste cap după ce ambii copii s-au îmbolnăvit. Cei doi au fost nevoiți să amâne totul pentru anul viitor. Totuși, l-au sărbătorit pe cel mic în familie.

De câteva zile ne „distrăm” cu o viroză de toată frumusețea. Ne distrăm ziua, ne distrăm și noaptea, întâi cu @namikoibacka, apoi cu @tiagoibacka, cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic.

Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate.
1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul.
2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.

3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri șamd, a povestit Andreea Ibacka.

Citește și: Mama Monicăi Tatoiu a murit. „Eu mă bucur. M-am rugat să o ia Dumnezeu. Fără pomeni, fără priveghi!”

Delia, urmărită de un fan în parcul Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi”

Daniela Crudu își dorește un copil: „E și timpul meu”

Theo Rose și Alex Leonte, prezenți la aceeași petrecere. Cei doi foști iubiți sunt nașii unui băiețel

„Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat”

Andreea Ibacka a mărturisit că abia la finalul zilei și-au dat seama că de fapt au uitat pentru ce s-au adunat: tăierea moțului.

Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului. Până când un alt gând și-a făcut loc…

Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!?
Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat, a spus vedeta.

Cabral și Andreea Ibacka, momente de panică în Republica Dominicană

Andreea Ibacka (37 de ani), soțul ei, Cabral (44 de ani), și de copiii lor, Namiko și Tiago, s-au întors recent din Republica Dominicană, unde moderatorul a filmat al doilea sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Cabral, Andreea Ibacka și copiii lor, Adela Popescu, împreună cu familia ei, precum și întreaga echipă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au trecut prin clipe de coșmar din cauza uraganului Fiona, care a lovit Republica Dominicană în data de 19 septembrie 2022.

A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.

Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei, a scris atunci Cabral pe rețelele de socializare.

Andreea Ibacka, siluetă trasă prin inel după a doua naștere. „Arăți de parcă nici n-ai fost gravidă!”

Din Republica Domincană, Andreea Ibacka a publicat mai multe imagini în costum de baie pe Instagram. Fanii au fost încântați și i-au complimentat silueta.

„Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru. Probabil au cele mai frumoase culori pe care le-am văzut vreodată: apa, vegetația, răsăritul… toate par desprinse de pe o altă planetă. Nu m-am putut abține, deci, am lăsat lopățelele și castelele de nisip (#momlife) și pentru câteva minute m-am jucat de-a sirena din Caraibe”, a scris actrița în descrierea imaginilor.

„O întrebare: tu ai născut vreodată, că nu se vede. Arăți de parcă nici nu ai fost gravidă”, „Iar tu ești superbă ca o puștoaică”, „Așa e și bine să vă prezentați, fără filtre și uite că voi nu aveți nevoie de nici un artificiu, sunteți minunați, fericiți indiferent ce vă oferă fiecare zi și foarte uniți!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cum își menține Andreea Ibacka silueta

În urmă cu ceva timp, Andreea a povestit cum reușește să își mențină silueta, fără a fi însă obsedată de sport sau de diete.

Nu sunt vreo fanatică a sportului și nici nu fac foamea, însă încerc să ajut genetica cu puțină mișcare zilnică și cu un regim alimentar sănătos. Asta nu înseamnă că am lacăt pe frigider și nici că mănânc doar o roșie și o frunză de salată pe zi. Nu, nici n-aș putea, sunt o gurmandă. Evit prăjelile, pâinea, grăsimile, sucurile, dar nu refuz – din când în când – o prăjitură bună sau puțină ciocolată.

Vedeta a mai spus că obișnuiește să gătească mâncare sănătoasă și să facă mișcare.

În rest, beau ceai verde și gătesc mâncare sănătoasă, dar cu multe mirodenii, pentru gust. Asta vă recomand și vouă, fiindcă știu că nimănui nu-i surâde o gustare fadă, eventual un grătar uscat cu consistență de talpă de cauciuc, alături de o porție de iarbă verde și săracă în calorii. Cât despre mișcare, eu alternez mersul pe jos cu urcatul scărilor, o plimbare cu rolele și, bineînțeles, cu un program de antrenament la o sală de fitness. Asta de 2-3 ori pe săptămână

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter