Cum arată acum fetița lui Arnold Schwarzenegger din filmul „Commando”

De Oana Dinu, pe
Dup succesul pe care l-a avut "Terminator", un alt cu Arnold Schwarzenegger în rol principal a reușit să-i cucerească pe iubitorii filmelor de acțiune. Vă mai amintiți de fetița din brațele colonelului Matrix în filmul "Commando"? Iată cum arată acum.

La scurt timp după ce „Terminator”a spart box-office-ul american, fiind considerat printre cele mai reușite prestații ale lui Arnold Schwarzenegger, pe marile ecrane a apărut „Commando”, un alt fim care s-a transformat într-o legendă a cinematografiei internaționale.

Lansat în 1985, pelicula arată o față mai blândă a lui Arnold Schwarzenegger, care îl interpretează pe colonelul Matrix,  ce s-a retras din forțele armate și trăiește liniștit împreună cu fiica sa în vârstă de 10 ani în munți. Atmosfera de poveste este spulberată brusc când fetița este răpită de oamenii unui dictator din America Latină ce urmărește uciderea președintului pentru a prelua puterea.

Șantajat să îl elimine pe președinte, Matrix este dispus să distrugă singur un întreg regiment și se aventurează în situații extrem de periculoase pentru a-și salva copilul.

Cine este fetița din brațele lui Arnold Schwarzenegger în filmul „Commando”

Fetița care a interpretat rolul lui Jenny Matrix este chiar Alyssa Milano, cunoscută pentru rolurile din sitcomul Who’s the Boss?, din serialul Charmed și nu în cele din urmă din Melrose Place, serial unde i-a dat viață personajului Jennifer Mancini, conform filmnow.ro.

Alyssa avea 13 ani în momentul filmările la „Commando” și a devenit o femeie extrem de frumoasă, a cărei imagine puțini o asociează cu inițiatoarea mișcării #MeToo, campania internațională împotriva hărțuirii și violenței sexuale. Totul a început în 2017, atunci când Alyssa le-a încurajat, prin intermediului rețelei de socializare Twitter, pe femeile din întreaga lume să povestească prin ce au trecut și să folosească hashtag-ul #MeToo.

alyssa milano, fetita din bratele lui Arnold Schwarzenegger in Commando

Acum, fiica fictivă a lui Arnold Schwarzenegger are 45 de ani, este căsătorită pentru a doua oară cu Dave Bugliari și este mama a doi copii. Ea nu s-a oprit doar la cariera de actriță, ci s-a implicat activ în campaniile pentru drepturile femeilor din Statele Unite ale Americii.

Citește și: 

Anda Adam s-a certat cu o fană pe o rețea de socializare: “Ești și urâtă și rea!”

Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: “Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Sursă foto: Facebook / Norhfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter