Alyssa Milano, despre traumele cauzate de COVID-19: „Mă durea totul. Am crezut că voi muri!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 august 2020, 17:05

Alyssa Milano, în vârstă de 47 de ani, a făcut de trei ori testul pentru COVID-19 și, deși rezultale au ieșit negative de fiecare dată, celebra actriță a fost spitalizată pentru că începuse să aibă simptomele bolii și se simțea din ce în ce mai rău. Ea a fost diagnosticată cu noul coronavirus pe 2 aprilie.

Citeşte şi: Imagini rare cu celebrități precum Michael Jackson și Donald Trump, așa cum nu le-ai mai văzut niciodată

Vedeta descris pe rețelele de socializare prin ce a trecut când a avut COVID-19. Primele simptome ale actriței, înainte ca rezultatul celui de-al patrulea test să iasă pozitiv, au fost amețeli, dificultăți de respirație și probleme la stomac.

Alyssa Milano spune că nu s-a mai simțit niciodată atât de rău.

„Totul mă durea, nu puteam respira, aveam dureri de cap teribile, vărsături, febră. Îmi pierdusem și mirosul. Am slăbit 4 kg în două săptămâni. Am crezut că voi muri”, a mărturisit vedeta, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

În postarea sa, Milano dă asigurări tuturor că boala nu este o farsă, ea chiar există și testele mai dau greș uneori, așadar nu se poate cunoaște cu exactitate care este numărul real de persoane infectate cu virusul pandemic.

„Păstrați distanța socială și purtați mască! Nu-mi dăresc să treceți prin ce am trecut eu”, a mai scris vedeta în mesaj.

sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter