Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

De Adelina Duinea, pe

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) și Maria Shriver (66 de ani) au fost căsătoriți între anii 1986 și 2011. Deși s-au separat în 2011, divorțul s-a pronunțat abia 10 ani mai târziu, în 2021. Atunci, Maria a primit jumătate din averea pe care actorul a strâns-o în timpul mariajului lor.

Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

Recent, jurnalistei i s-a asigurat și jumătate din pensia acestuia de la Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio. Dacă actorul se va stinge din viață, Maria va primi întreaga pensie.

La momentul despărțirii, actorul și fosta lui amantă, menajera lui și a Mariei, Mildred Patricia Baena, aveau un fiu, Joseph Baena (24 de ani), în vârstă deja de 14 ani.

Patricia Baena s-a angajat ca menajeră în locuința din Pacific Palisades a cuplului la începutul anului 1991. După 20 de ani în serviciul acestora, Patricia demisionează în 2011.

La începutul anului 1997, deși nu se știe când a început relația dintre cei doi, amanta actorului rămâne însărcinată. În aceeași perioadă, soția actorului este de asemenea însărcinată cu al patrulea copil al lor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt, părinți pentru a doua oară. Ce nume au ales pentru fetița lor

În luna septembrie (27.09.1997) a aceluiași an, Maria aduce pe lume un fiu, Christopher (24 de ani). Cinci zile mai târziu, pe 2 octombrie, copilul ilegitim al actorului se naște de asemenea.

După despărțirea de Maria, actorul a avut mai multe iubite, în prezent formând un cuplu cu afacerista Heather Milligan (45 de ani). Maria nu și-a afișat nicio relație după divorț.

Arnold și Maria s-au cunoscut în anul 1977 și s-au căsătorit în 1986. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, Katherine (32 de ani), Christina (30 de ani), Patrick (28 de ani) și Cristopher (24 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter