Video Arnold Schwarzenegger, izolat la domiciliu cu un măgăruș și un ponei

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 17 martie 2020, 16:44

Din ce în ce mai multe vedete se folosesc de statutul public și de celebritatea lor pentru a transmite diferite mesaje de încurajare tuturor oamenilor în aceste vremuri îngrijorătoare. Iar celebrul Arnold Schwarzenegger se numără printre ele.

De curând, a postat un clip video pe pagina sa de Instagram în care le oferă urmăritorilor lui sfaturi  despre cum ar trebui să reacționeze în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi Nimeni nu știa asta despre Arnold Schwarzenegger! A avut o viață grea înainte să cunoască celebritatea

„Este important să staţi acasă pentru că acum este o interdicţie. Nimeni nu are voie afară”, a declarat Schwarzenegger, în timp ce stătea confortabil la masa din bucătărie. „Mai ales o persoană de 72 de ani. După 65 de ani nu mai ai voie să ieşi din casă în California, aşa că trebuie să staţi acasă. Asta facem noi. Nu mergem la restaurante, nu mai frecventăm astfel de locuri”, a continuat actorul în timp ce-şi hrănea cu morcovi animalele de companie, măgăruşul Lulu şi poneiul Whisky.

Actorul îi sfătuiește pe toți să renunțe în această perioadă la ieșirile în oraș.

„Mâncăm doar cu Whisky şi cu Lulu, ne simţim bine şi ne distrăm. Uitaţi-vă la zâmbetul acesta frumos al ei! Gata cu restaurantele, uitaţi de toate acestea. Adunări, restaurante, săli de sport, s-a terminat cu ele. Staţi acasă!”, a adăugat Schwarzenegger înainte de a-şi îmbrăţişa animalele de companie.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

O postare distribuită de Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) pe

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter