Cum a ajuns unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume să fie falit. Suma incredibilă pe care Ronaldinho o are în conturi

De Ioana Tătaru, pe
Potrivit jurnaliștilor din Brazilia, fostul star de la FC Barcelona, Ronaldinho, ar fi în pragul falimentului! Fotbalistul brazilian este anchetat pentru realizarea mai multor construcții ilegale și a ajuns să aibă în conturi doar 24,63 de reali, adică 6 dolari.

Ronaldinho nu mai poate părăsi Brazilia

Fotbalistul Ronaldinho

Unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume a ajuns să fie îngropat în datori și nu mai poate părăsi Brazilia, după ce i-a fost confiscat pașaportul pentru neplata unei amenzi din anul 2015, primită din cauza construcției ilegale a unei crescătorii de pește, pe o zonă protejată a râului Guaiba. Odată cu trecerea anilor, amenda a crescut și a ajuns la suma de 2 milioane de euro, bani pe care statul brazilian nu a avut de unde să îi recupereze. Autoritățile au vrut să îi blocheze contul fostului jucător, însă acolo nu erau decât câțiva euro.

Cu toate acestea, banii lui Ronaldinho din bancă nu sunt in concordanță cu stilul de viață pe care îl are fotbalistul. În ultima perioadă, Ronaldinho a făcut mai multe deplasări pentru a participa la diverse campanii publicitare, de pe urma cărora brazilianul primește sume importante de bani.

Citește și: „Ronaldinho se va căsători cu două femei”

„Fosta iubită a lui Ronaldo a dezvăluit ce obsesie avea în perioada în care cei doi erau împreună”

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter